Volvo Group Belgium

De Volvo Group is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van vrachtauto's, bussen, bouwmachines en scheeps- en industriële motoren. De Groep levert ook complete oplossingen voor de financiering en service.
De Volvo Group, met het hoofdkantoor in Göteborg, biedt werk aan ongeveer 100.000 mensen, heeft productiefaciliteiten in 19 landen waaronder België en verkoopt haar producten in meer dan 190 markten en België.

De EMEA fabriek in Gent is de grootste vrachtwagenfabriek van de Volvo Group en bestaat uit een eind assemblage fabriek, een cabinefabriek en een fitting center (waar banden op de wielen worden geplaatst).

Logistics Services, ook gevestigd in Gent, voorziet de wereldwijde distributie van reserve-onderdelen voor vrachtwagens, bussen en scheeps- en industriële motoren.

Op deze website vind je meer informatie over bovenstaande en alle andere Volvo-bedrijven die vertegenwoordigd zijn in België. Je komt er ook meer te weten over onze aanpak van Veiligheid, Kwaliteit en Milieu, de basis van alle transportoplossingen die wij bieden.

Download de presentatie van Volvo Group