Wettelijke bepalingen

Privacybescherming

AB Volvo (publ) en de Volvo Group waarderen uw interesse in onze producten en uw bezoek aan onze website http://edit.volvogroup.com/.

Deze privacybescherming en wettelijke bepalingen gelden algemeen voor de website van de Volvo Group. Er kan echter bijkomende privacyinformatie staan op de specifieke websites van de verschillende Volvo Group-bedrijven of op websites van de Volvo Group met een speciale functie.

Persoonlijke gegevens

De volvo.com-website wordt gecontroleerd door AB Volvo (publ) of door het relevante Volvo Group-bedrijf voor hun respectievelijke delen.

Er worden geen persoonlijke gegevens verwerkt, tenzij u deze zelf ingeeft of geïnformeerd bent over de vereiste verwerking.

Deze website kan links bevatten naar websites die geen eigendom zijn van de Volvo Group. De Volvo Group is niet verantwoordelijk voor privacypraktijken van dergelijke websites.

U kunt AB Volvo (publ) of het relevante Volvo Group-bedrijf contacteren als u vragen hebt betreffende de manier waarop wij uw persoonlijke gegevens verwerken. De contactgegevens van AB Volvo (publ) staan onderaan deze pagina. Als bepaalde persoonlijke gegevens niet correct zijn, hebt u het recht ze te verbeteren. U hebt eveneens het recht (op schriftelijk en persoonlijk ondertekend verzoek, een keer per kalenderjaar en zonder enige kost) informatie te krijgen van ons, inter alia, met betrekking tot welke persoonlijke gegevens over u verwerkt zijn en met welke reden.

 

Cookies

Lees meer over onze Cookies verklaring. 

Contactpersoon

Indien u vragen hebt over de bovenstaande punten, aarzel dan niet contact op te nemen met AB Volvo (publ) via de contactpagina.

 

Januari 2008