24/12/2012

Volvo Trucks lanceert de nieuwe Loading Ramp, een website voor enthousiaste Volvo Truck liefhebbers.Op de Loading Ramp kunnen foto's worden gedeeld, spelletjes gespeeld en muziek beluisterd. Met deze nieuwe versie wil Volvo Trucks de toegankelijkheid tot de site verbeteren, ongeacht welk toestel men gebruikt. Ook zijn de sociale media beter geïntegreerd.

Maandelijks bezoeken meer dan 15.000 bezoekers de Loading Ramp van Volvo Trucks. De site bestaat in 12 talen, waaronder Nederlands en Frans. Op de Volvo Trucks Loading Ramp kunnen truckers foto´s van trucks bewonderen en met elkaar delen. Het is heel eenvoudig om zelf foto´s toe te voegen. Origineel is het feit dat men op een favoriete foto kan stemmen en zo kan deelnemen aan de verkiezing van de ´Truck van de maand´.
De gaming room is gevuld met spelletjes vol uitdagingen voor truckchauffeurs. Op het muziekgedeelte kan men "trucker tunes" uploaden en zien naar welke muziek andere chauffeurs luisteren.

Nieuwe functies
Het algemene uitzicht van de site heeft een grondige facelift ondergaan. De site oogt een stuk aantrekkelijker. Het is heel gemakkelijk geworden om foto's te filteren, te uploaden en te stemmen.
De Loading Ramp kan nu ook worden bezocht vanop elk mogelijk toestel, ongeacht het besturingssysteem: PC, smartphone of tablet.
Verder is de integratie met sociale media geoptimaliseerd. Zo is het bv mogelijk om de "Galerij van Eigenaars" te koppelen met een facebook profiel.

De Loading Ramp bestaat in het Nederlands sinds 2006 en kan worden beschouwd als een voorloper van de sociale media.

Bezoek de Loading Ramp op: http://loadingramp.volvotrucks.com/nl/

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Annie Vonck, tel. +32 2 4825385, e-mail annie.vonck@volvo.com

Loading Ramp image/pjpeg 409,5 KB
Loading Ramp image/pjpeg 338,5 KB
Loading Ramp image/pjpeg 273,6 KB
Terug

Inschrijving op Volvo Trucks Nieuws

Wenst u via e-mail en/of SMS op de hoogte te worden gebracht van de publicatie van Volvo Truck nieuws? Vul onderstaande gegevens in. * Verplicht ** Vul uw e-mailadres en/of GSM nummer in (schrijf +32 gevolgd door uw GSM nr zonder 0)

  •  
  •  
  •  
  •  

Door dit vakje aan te vinken laat u Volvo Trucks toe uw persoonlijke gegevens te bewaren en te gebruiken voor doelen die verband houden met uw vraag.

Persberichten Volvo Trucks Belgium