12/02/2013

Volvo Trucks lanceert nieuwe Dealer Locator op PC en als App.De nieuwe Volvo Trucks Dealer Locator geeft op een zeer overzichtelijke manier alle informatie over alle Volvo Trucks dealers in de hele wereld. De bezoeker kan de informatie consulteren vanop een PC, smartphone of tablet.

Onderzoek heeft vastgesteld dat één van de meest gezochte informatie op de Volvo Trucks websites duidelijke informatie over de Volvo Truck dealers is.
De bestaande Dealer Locator werd daarom grondig herwerkt, zodat deze nauwer aansluit bij de verwachtingen van de bezoekers en ongeacht het toestel kan worden geraadpleegd.

Overzichtelijke kaart en dealerinformatie
De nieuwe Dealer Locator maakt gebruik van een handige kaart. Door te klikken op de icoontjes op de kaart, ziet de bezoeker onmiddellijk het adres, het telefoonnummer en de GPS coördinaten. Door een plaats en een afstand in te geven, krijgt de bezoeker een handig overzicht met de dichtstbijzijnde garages en de afstand in km. De volgende stap is het opvragen van een routebeschrijving die zelfs kan worden doorgestuurd naar een mobiel nummer.

Ook kan men de link naar de website zien, welke diensten een bepaalde dealer of werkplaats aanbiedt, wie de contactpersonen zijn en welke de openingstijden zijn.

De Dealer Locator als App
De App versie voor smartphones en tablets gaat zelfs nog een stapje verder. Daar kan men de kaart niet alleen als kaart raadplegen maar ook in een satelliet of een hybride versie. Ook kan de bezoeker zoeken op basis van bepaalde diensten die de dealer aanbiedt. Door de App gebruik te laten maken van de locatievoorziening, ziet men via ‘Maps' de meest geschikte route naar de geselecteerde garage.

Bezoek de Volvo Trucks Dealer Locator op: http://www.volvotrucks.com/trucks/belgium-market/nl-be/dealers/Pages/dealer_locator.aspx of download de App in Appstore of Android market

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Annie Vonck, tel. +32 2 4825385, e-mail annie.vonck@volvo.com

Dealer Locator image/pjpeg 151,1 KB
Dealer Locator App image/pjpeg 163,4 KB
Dealer Locator PC image/pjpeg 517,4 KB
Terug

Inschrijving op Volvo Trucks Nieuws

Wenst u via e-mail en/of SMS op de hoogte te worden gebracht van de publicatie van Volvo Truck nieuws? Vul onderstaande gegevens in. * Verplicht ** Vul uw e-mailadres en/of GSM nummer in (schrijf +32 gevolgd door uw GSM nr zonder 0)

  •  
  •  
  •  
  •  

Door dit vakje aan te vinken laat u Volvo Trucks toe uw persoonlijke gegevens te bewaren en te gebruiken voor doelen die verband houden met uw vraag.

Persberichten Volvo Trucks Belgium