18/02/2013

Na 40 jaar kiest Tanktransport Thys voor 35 nieuwe Volvo FH’sTanktransport Thys uit Merksem opteert heel bewust voor de nieuwe Volvo FH. De nieuwe Volvo FH werd gekozen omwille van zijn zuinigheid, snelheid en trekkracht. De 35 nieuwe Volvo FH's zijn uitgerust met alle veiligheidsopties en worden vanaf 2013 geleverd.

Tanktransport Thys is gespecialiseerd in het vervoer van vloeibare levensmiddelen in West-Europa. Hij is begonnen in 1974. Zijn vloot bestaat momenteel uit 51 trekkers en 72 tankwagens. Het bedrijf gaat er prat op dat ze altijd het juiste materiaal kunnen inzetten voor de opdracht van de klant. Hierbij staan de 3 kernwaarden van het bedrijf: kwaliteit, stiptheid en veiligheid altijd centraal.
Deze filosofie werd beloond in 2010 toen ze tot Transporteur van het jaar werden verkozen en in 2012 toen ze de Truck ICT Award hebben gewonnen.
Gezien het succes van de onderneming moest een deel van de vloot vervangen worden. In totaal gaat het over 35 trekkers.

De zuinigste en de snelste
Frank Thys van Tanktransport Thys was tijdens de gala-avond ter gelegenheid van de introductie van de nieuwe Volvo FH al onder de indruk van de nieuwe Volvo FH. Na een uitgebreide voorstelling van het nieuwe voertuig koos hij ervoor om meerdere constructeurs te vragen een voorstel te doen. Hij wist zeer precies wat hij wou: 35 trekkers, 460 pk, Euro 6, veiligheidsvoorzieningen, ...

Garage Kant Antwerpen werd gecontacteerd waarna een zeer uitgebreide voorstelling van de trucks volgde. Verbruik was een belangrijke factor in het beslissingsproces. Sven Beeusaert, fleet manager bij Tanktransport Thys, was snel overtuigd van de zuinigheid en knappe rijprestaties van de nieuwe Volvo FH. De keuze voor de nieuwe Volvo FH vloeide hier dan ook uit voort.

Veiligheid eerst
Dat Tanktransport Thys net als Volvo veiligheid als kernwaarde heeft en daar volop op inzet, blijkt uit de keuzes van de uitrusting van de 35 nieuwe Volvo FH's die hij heeft besteld: Volvo new FH, 460 PK, Euro 6, I-Shift, Globetrotter cabine met 2 bedden, I-Park Cool, VEB+, ESP, Lane Keeping Support met Driver Alert Support, Adaptive Cruise Control, Collision Warning with Emergency Braking met noodremlicht en Alcolock.

Men heeft voor deze aankoop duidelijk gekozen voor kwaliteit, zuinigheid en veiligheid. De nieuwe Volvo FH beantwoordt volledig aan deze eisen. 25 van de 35 trekkers worden in 2013 geleverd, de overige nadien.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Annie Vonck, tel. +32 2 4825385, e-mail annie.vonck@volvo.com

D13 Euro 6 image/pjpeg 456,4 KB
New Volvo FH cabine image/pjpeg 396 KB
Volvo FH image/pjpeg 221,4 KB
Terug

Inschrijving op Volvo Trucks Nieuws

Wenst u via e-mail en/of SMS op de hoogte te worden gebracht van de publicatie van Volvo Truck nieuws? Vul onderstaande gegevens in. * Verplicht ** Vul uw e-mailadres en/of GSM nummer in (schrijf +32 gevolgd door uw GSM nr zonder 0)

  •  
  •  
  •  
  •  

Door dit vakje aan te vinken laat u Volvo Trucks toe uw persoonlijke gegevens te bewaren en te gebruiken voor doelen die verband houden met uw vraag.

Persberichten Volvo Trucks Belgium