12/11/2013

Jean-Claude Van Damme is de ster in Volvo Trucks' nieuwste Film 'The Epic Split'Jean-Claude Van Damme, één van 's werelds meest beroemde ‘martial art' artiesten en ster van talloze Hollywood-blockbusters, speelt de hoofdrol in Volvo Trucks' nieuwste film 'The Epic Split'.

De film zal worden uitgebracht op 14 november en is de laatste in een serie van Volvo Trucks die op spectaculaire manieren bewijs leveren hoe de Volvo vrachtwagens over unieke eigenschappen beschikken. In de film 'The Epic Split', voert onze landgenoot Jean-Claude Van Damme  een van zijn kenmerkende spreidstanden uit in een ongelooflijke wereldstunt.

Het doel van de film is om de stabiliteit en de nauwkeurigheid van Volvo Dynamic Steering aan te tonen, en het zet de toon verder van eerdere virale hits als 'The Ballerina Stunt', 'The Hook', 'The Hamster' en 'The Chase'.

De film zal beschikbaar zijn op donderdag 14 november om 9u00 GMT.

>>> Bekijk de teaser met jean-Claude Van Damme en Volvo Trucks

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Annie Vonck, tel. +32 2 4825385, e-mail annie.vonck@volvo.com

Hollywood action star Jean-Claude Van Damme performs a world-first stunt in order to demonstrate the control and precision made possible by Volvo Dynamic Steering. image/x-png 702,9 KB
Jan-Inge Svensson, the Volvo Trucks engineer who helped develop Volvo Dynamic Steering – the system that made ‘The Epic Split’ possible. image/x-png 907 KB
Terug

Inschrijving op Volvo Trucks Nieuws

Wenst u via e-mail en/of SMS op de hoogte te worden gebracht van de publicatie van Volvo Truck nieuws? Vul onderstaande gegevens in. * Verplicht ** Vul uw e-mailadres en/of GSM nummer in (schrijf +32 gevolgd door uw GSM nr zonder 0)

  •  
  •  
  •  
  •  

Door dit vakje aan te vinken laat u Volvo Trucks toe uw persoonlijke gegevens te bewaren en te gebruiken voor doelen die verband houden met uw vraag.

Persberichten Volvo Trucks Belgium