12/11/2013

Volvo Trucks verrast met aanwezigheid op Horeca ExpoVolvo Trucks brengt haar filosofie om dicht bij de klant te staan in de praktijk. Met een deelname aan de Horeca Expo beurs in Gent van 17 tot 21 november kunnen de horecaprofessionals op een originele manier de nieuwe Volvo distributietrucks ontdekken.

"Het lijkt niet voor de hand liggend om als vrachtwagenproducent deel te nemen aan een beurs voor horecaprofessionals" zegt Siegfried Van Brabandt, Commercial Trucks Manager bij Volvo Trucks Belgium. "Deze professionals maken echter dikwijls gebruik van een vrachtwagen. Door onze aanwezigheid op de beurs komen we rechtstreeks met hen in contact".

Nieuwe distributietrucks
Volvo Trucks zal op de beurs het accent leggen op de nieuwe distributietrucks. Deze zijn uitermate geschikt voor horecaondernemers. Ze zijn zeer manoeuvreerbaar en kunnen het drukke stadsverkeer goed aan. Ze zijn tevens geschikt voor lokale distributie of koeltransport. Het lage gewicht en het zuinige verbruik zijn belangrijke elementen voor elke ondernemer.

De aandacht van de bezoeker wordt al buiten de beurs getrokken met een opvallende Volvo FL die de bezoekers meteen de boodschap levert: "Klein genoeg voor smalle straten. Groot genoeg voor al uw behoeften". Binnen kunnen de bezoekers alle eigenschappen ontdekken van de nieuwe distributietrucks en wordt de aandacht getrokken met opvallende virale filmcampagnes.

"Het is de eerste keer dat wij aanwezig zijn op een niet transport gerelateerde beurs. We denken dat onze nieuwe trucks echt een meerwaarde kunnen betekenen voor al diegenen die transport nodig hebben, maar die niet in de transportbusiness actief zijn" aldus Siegfried Van Brabandt. "Ik denk bijvoorbeeld aan de zeer efficiënte geautomatiseerde versnellingsbakken, de korte draaicirkel of aan de afstandsbediening die het laden en lossen vergemakkelijkt. Onze trucks hebben een zeer laag brandstofverbruik en een zeer laag gewicht waardoor je tot 500 kg meer lading kunt vervoeren. Dat zijn allemaal elementen die de winstgevendheid verhogen".

                    
Horeca Expo
Horeca Expo is de totaalbeurs voor de Belgische horecasector. De beurs vindt plaats van 17 tot 21 november 2013 in Flanders Expo Gent. Meer info op http://www.horecaexpo.be/

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Annie Vonck, tel. +32 2 4825385, e-mail annie.vonck@volvo.com

Horeca Expo image/pjpeg 114 KB
Horeca Expo image/pjpeg 117,8 KB
Terug

Inschrijving op Volvo Trucks Nieuws

Wenst u via e-mail en/of SMS op de hoogte te worden gebracht van de publicatie van Volvo Truck nieuws? Vul onderstaande gegevens in. * Verplicht ** Vul uw e-mailadres en/of GSM nummer in (schrijf +32 gevolgd door uw GSM nr zonder 0)

  •  
  •  
  •  
  •  

Door dit vakje aan te vinken laat u Volvo Trucks toe uw persoonlijke gegevens te bewaren en te gebruiken voor doelen die verband houden met uw vraag.

Persberichten Volvo Trucks Belgium