13/02/2014

Volvo Trucks verrassend aanwezig op BatibouwVolvo Trucks staat dit jaar met de Volvo FMX op Batibouw van 20/2 tot 2/3/2014. Doel is de exposanten de verschillende transportmogelijkheden voor bouwprojecten uit te leggen en hen in contact met de Volvo Trucks dealers te brengen.

Volvo Trucks gaat verder op de ingeslagen weg om ‘dicht bij de klant' te zijn. Het bedrijf gaat actief op zoek naar niet-transport gerelateerde  locaties en evenementen waar een groot deel van de doelgroep aanwezig zijn. Dit leidt soms tot verrassende keuzes. Zo nam Volvo Trucks Belgium in november 2013 deel aan de Horeca Expo beurs in Gent, waar men zich met een stand en een Volvo FM distributietruck richtte op de standhouders.

Volvo Trucks op Batibouw
In dezelfde lijn gaat het bedrijf in februari deelnemen aan Batibouw. Siegfried Van Brabandt, Commercieel Directeur Volvo Trucks Belgium : "Aan Batibouw nemen bijna 1.000 exposanten deel. Velen van hen zullen transport nodig hebben om hun goederen bij de klant te leveren. Ze kunnen dit zelf doen of uitbesteden aan een logistieke partner. In beide gevallen zijn dit voor ons interessante potentiële klanten."

Batibouw verwacht zo'n 300.000 bezoekers tussen 20 februari en 2 maart 2014. "Wij zijn vooral geïnteresseerd in de twee professionele dagen op 20 en 21 februari. Daar denken we dat we echt een verschil kunnen maken, en de standhouders en professionele bezoekers te interesseren in de waaier van transportmogelijkheden die wij bieden" legt Siegfried Van Brabandt uit. "Want het gaat hier om veel meer dan een klassieke bouwtruck. Uiteraard is de Volvo FMX als specialist in de bouw de ster van de show. Maar vergeten we niet dat de meeste goederen voor Batibouw-exposanten niet met een bouwtruck maar met een distributietruck geleverd zullen worden".

De Volvo FMX zal aan de ingang van paleis 1 tijdens Batibouw te zien zijn.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Annie Vonck, tel. +32 2 4825385, e-mail annie.vonck@volvo.com

Batibouw image/x-png 20,9 KB
Volvo FMX image/x-png 739,9 KB
Volvo FMX image/x-png 668 KB
Terug

Inschrijving op Volvo Trucks Nieuws

Wenst u via e-mail en/of SMS op de hoogte te worden gebracht van de publicatie van Volvo Truck nieuws? Vul onderstaande gegevens in. * Verplicht ** Vul uw e-mailadres en/of GSM nummer in (schrijf +32 gevolgd door uw GSM nr zonder 0)

  •  
  •  
  •  
  •  

Door dit vakje aan te vinken laat u Volvo Trucks toe uw persoonlijke gegevens te bewaren en te gebruiken voor doelen die verband houden met uw vraag.

Persberichten Volvo Trucks Belgium