17/04/2014

Automobilia neemt Van Renterghem overIn goed overleg neemt de groep Automobilia op 1 april 2014 Volvo Trucks dealer Van Renterghem Trucks NV over. De verkoop- en naverkoopactiviteiten blijven opereren vanuit de vestiging in Pittem.

Het familiebedrijf Automobilia werd in 1960 opgericht. Sinds meer dan 50 jaar specialiseert het bedrijf zich in Volvo Cars en Volvo Trucks en heeft momenteel 8 vestigingen. De drie Volvo Trucks vestigingen bevinden zich in Ieper, Oostende en Zarren. Al drie generaties lang werd de groep continu uitgebreid.  

De familie Van Renterghem is sinds 1970 actief als Volvo Trucks Dealer en heeft in deze periode een goed functionerend dealer bedrijf in Pittem uitgebouwd.  Bij de familie Van Renterghem is men inmiddels aan de tweede generatie die het bedrijf leidt.

Om de positie van het bedrijf in West-Vlaanderen voor Volvo trucks te versterken, neemt de familie Soete-Mortier,  de Volvo Trucks dealer Van Renterghem Trucks NV in Pittem over. Christ Soete, Algemeen Directeur Automobilia NV: "Van Renterghem trucks is een succesvol bedrijf met ervaren medewerkers. Door deze samenwerking willen we in de regio West-Vlaanderen de kwaliteit en de dienstverlening aan onze klanten verbeteren."

De twee bedrijven zijn overeengekomen dat de groep Automobilia per 1 april zowel de vaste activa als het handelsfonds overneemt. Hiervoor wordt een nieuwe vennootschap opgericht: Automobilia Pittem BVBA. De activiteiten blijven opereren vanuit de vestiging in Pittem.

Christ Soete: "We zijn blij met deze overname. Door te blijven werken vanuit de vestiging in Pittem met hun ervaren team werknemers, komt deze samenwerking niet alleen ons, maar ook onze klanten ten goede."

17/4/2014

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Karen Schulpzand, tel. +32 2 4825454, e-mail karen.schulpzand@volvo.com

Automobilia image/pjpeg 36,4 KB
Terug

Inschrijving op Volvo Trucks Nieuws

Wenst u via e-mail en/of SMS op de hoogte te worden gebracht van de publicatie van Volvo Truck nieuws? Vul onderstaande gegevens in. * Verplicht ** Vul uw e-mailadres en/of GSM nummer in (schrijf +32 gevolgd door uw GSM nr zonder 0)

  •  
  •  
  •  
  •  

Door dit vakje aan te vinken laat u Volvo Trucks toe uw persoonlijke gegevens te bewaren en te gebruiken voor doelen die verband houden met uw vraag.

Persberichten Volvo Trucks Belgium