2014-08-14

Dags att söka till Volvostegetby AB Volvo

Nu har ansökan öppnat till nästa omgång av Volvosteget – Volvokoncernens yrkesinriktade utbildning för unga mellan 18-22 år. Det går att söka fram till den 29 augusti på volvosteget.se och utbildningen startar den 3 november.

Volvosteget är en chans för arbetslösa ungdomar att få en betald utbildning och arbetslivserfarenhet inom industrin genom ett ettårigt program som varvar teori och praktik. För de 400 som blir antagna väntar en visstidsanställning under ett år med avtalsenlig lön.

Den praktiska delen av utbildningen sker under handledning och är förlagd till någon av Volvokoncernens 13 fabriker och anläggningar runt om i Sverige. Volvosteget finns i Arvika, Borås, Braås, Eskilstuna, Flen, Hallsberg, Köping, Lundby, Skövde, Tuve, Umeå och Vara.

Under augusti hålls informationsträffar om Volvosteget på samtliga orter. Anmälan till träffarna görs på volvosteget.se.

Den 14 augusti anordnas en chatt om Volvosteget på Arbetsförmedlingens hemsida där intresserade har möjlighet att ställa sina frågor.

Länk till hemsidan: http://volvosteget.se/

Utskriftsvänlig version