Who we are

Det här är vi

Vare sig det handlar om att leverera matvaror till butiken, att transportera passagerare och gods, eller att bygga vägar och hus så är Volvokoncernen en del av många människors vardag. Våra transportlösningar bidrar till ett fungerande samhälle över hela världen

Våra produkter och tjänster
Volvokoncernen är en av världens ledande tillverkare av lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner, och drivsystem för marina och industriella applikationer. Vi erbjuder även kompletta lösningar för finansiering och service. 

Våra varumärken
Volvokoncernen har ett antal ledande och respekterade varumärken. Varje varumärke i vår portfölj är fokuserat på väl definierade bransch- och marknadssegment. Flera varumärken finns globalt, medan andra är inriktade på en viss region.

Vår organisation
Vi är organiserade för att kunna ha största möjliga fokus på våra kunder och deras behov – och för att samtidigt kunna dra full nytta av alla våra medarbetares kunskap och våra samlade resurser.

Vi har cirka 110 000 anställda, produktionsanläggningar i 19 länder och försäljning på mer än 190 marknader. Vi erbjuder spännande utvecklingsmöjligheter för duktiga och engagerade människor inom en mängd olika yrkesområden. Ta reda på hur du kan bidra till ett mer hållbart samhälle tillsammans med oss.