Karriär och jobb

Föreställ dig att du arbetar tillsammans med några av de skarpaste och mest kreativa personerna i transport- och infrastrukturindustrin. 

Föreställ dig att du arbetar i ett företag som verkligen ser på sina medarbetare som den främsta drivkraften, och där företagskulturen bygger på energi, passion och respekt för individen.
Föreställ dig att du arbetar för Volvokoncernen, en ledande global aktör inom hållbara transportlösningar, med 100 000 anställda, produktion i 18 länder och försäljning på mer än 190 marknader. Ett företag där din röst blir hörd och dina idéer verkligen betyder något.

Tillsammans förändrar vi världen.

Våra nöjda sommarjobbare summerar säsongen:

"I början av min tid på Volvo hade jag en stereotypisk bild av vem som jobbar här. Men min uppfattning har förändrats. På Volvo handlar det om kompetens och att passa in i teamet, vilket kan innebära väldigt många olika personligheter. Jag som inte ens trodde lastbilar var roligt."

”Faktum är att utan mina arbetskamraters grundliga jobb skulle bilen inte kunna rulla överhuvudtaget. Flitens lampa lyser varje dag, från tidig morgon till sen kväll. Jag fascineras gång på gång av hur engagerade hela gruppen är i detaljerna hos varje sak de gör.”

”Mina polare från verktyg. Tillsammans har dom jobbat på Volvo i imponerande 94 år. Beundrar deras kunskap och erfarenhet, alltid lär man sig något nytt.”

”Mitt inne i fabriken så har Volvo byggt upp en oas! Fylld med växter, vattenfall och koifisk! Där satt åt folk sin lunch och det var otroligt avkopplande!”

Nu kan du se deras egna bilder inifrån Volvokoncernen på vårt Instagram-konto.

Vill du veta mer om hur det är att sommarjobba hos oss? Du hittar mer information under Sommarjobb i Sverige.