Montör till Volvo Lastvagnar

[#video#https://youtu.be/7PNw9BbfZy8{#400,300#}#/video#]

Vi fortsätter att förstärka vår produktion med nya montörer till både dags och kvällskiftet här i Tuve. Dina arbetstider kommer vara förlagda mellan 06.42-15.48 eller 15.48-00.42 och du kommer bli en del av en fabrik med idag ca 2 300 medarbetare där vi värdesätter engagemang och lagarbete. Är du intresserad av ett arbete inom framtidens industri, en utmaning i en föränderlig miljö och vill lära dig om teknik och utvecklas som person – då har du kommit rätt.

Industrin är en framtidsbransch som sjuder av innovation och utveckling. Vi i Volvokoncernen är stolta över att vara med och driva Sverige framåt med våra lastbilar. Sverige är vår bas för såväl tillverkning som forskning och utveckling. Därför är möjligheterna många idag, och ännu fler imorgon.

Personlig profil och kvalifikationer
En Lastbilsbyggare hos oss är en vänlig, positiv och inkluderande person, som brinner för att förbättra arbetsplatsen med hänsyn till säkerhet, kvalitet och samarbete.  Du tycker om att utvecklas i jobbet och ställer upp för dina kollegor. På denna arbetsplats kan du göra skillnad. Det är faktiskt ett krav för att få jobba här – du måste vilja förbättra dig själv, ditt arbete och ditt team – för att vi tillsammans skall bidra till den stora omställningen inom branschen. Din tidigare erfarenhet kan vara intressant, men det viktigaste är att du vill växa tillsammans med oss.

Du måste
• Vilja bidra till ökat välstånd i världen. Vi bygger världens bästa lastbil och vill vara det självklara valet.
• Vilja bidra till en positiv företagskultur.
• Vara en trogen lagspelare då samarbete är otroligt viktigt för oss.
• Säga vad du tycker, influera och gilla att tänka steget längre.

Inträdesbiljetten 
• Kunna arbeta dag eller kväll, 06.42 – 15.48. 15.48-00.42
• Godkända gymnasiebetyg i kärnämnena svenska, engelska och matte A 
• Meriterande om du har B-kökort och truckbehörigheterna A1-A4, B1-B4, D1
• Kunna börja arbete hos oss inom 0-4 veckor.

Vänligen uppmärksamma att i denna rekrytering vill vi inte ha ett vanligt personligt brev och CV, vi vill förstå din kompetens och vem du är! Besvara dessa sex frågor på max en A4-sida och bifoga som din ansökan: 

• Varför vill du bli Lastbilsbyggare hos oss?
• Vilken erfarenhet har du skaffat dig i livet som matchar denna tjänst?
• Beskriv en situation där din förmåga att samarbeta var avgörande för att nå dina mål
• Vad gör du för att leverera ett arbete med hög kvalitet som du är stolt över?
• Vad gör du för att utveckla dig själv och lära dig nytt?
• Hur passar ett jobb som Lastbilsbyggare på Volvo in i dina framtidsplaner?

Inom Volvokoncernen känner vi en stark passion för mångfald och inkludering – Välkommen med din ansökan!
Vi behöver din ansökan snarast, men senast 31 Januari 2022.
Vill du veta mer om hur det är att jobba på Volvo i Tuve? Då kan du maila dina frågor till jobb.tuvefabriken@volvo.com så svara vi så fort som möjligt.

 Anställningsform: 
Visstid. Anställningar kommer att ske löpande under januari samt februari.
Volvokoncernen skapar välstånd genom transportlösningar och erbjuder lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner, kraftgenerering och motorer för marina samt industriella tillämpningar, finansiering och tjänster som ökar våra kunders drifttid och produktivitet. Volvokoncernen, grundad 1927, har åtagit sig att forma det framtida landskapet för hållbara transporter och infrastrukturlösningar. Obegränsade karriärmöjligheter erbjuds inom koncernens ledande varumärken och enheter, som delar en kultur av Tillit, Passion, Prestation, Förändring och Framgångar för kunden.
www.volvogroup.com/career

Volvo Group Trucks Operations utför all produktion av koncernens motorer och växellådor och all produktion av Volvo-, Renault- och Mack-lastbilar. Organisationen ansvarar för att förse koncernens kunder med reservdelar och för att konstruera, driva och optimera logistik- och försörjningskedjan för alla varumärken, produktionsanläggningar och distributionscenter där Volvokoncernen bedriver verksamhet. Hos Volvo Group Trucks Operations blir du en del av ett sammansatt team med mycket skickliga yrkesmänniskor som arbetar med passion, litar på varandra och inte räds förändringar för att ligga steget före. Vi gör våra kunder till vinnare.

Nous souhaitons mieux vous connaître

Processus de candidature

Postuler

Un email de confirmation vous sera adressé une fois votre candidature déposée. Il vous sera toujours possible de modifier votre profil.

Témoignages

Emplois similaires

Head of Digital Dealer and Customer Experience Informatique * Flexible Ville, Sweden Publié: 
Project & Commodity Buyer Cab Plastics Achats Göteborg, Sweden Publié: 
Project & Commodity Buyer Cab Plastics Achats Göteborg, Sweden Publié: