Service Representative Operations

Introductie
Het zijn opwindende tijden om in onze sector te werken! De race naar fuel optimalisatie, autonome en elektrische voertuigen, connected services en huur per kilometer verandert het gehele competitieve landschap. Innovatieve bedrijven die nieuwe technologieën durven invoeren, vlot nieuwe business modellen aanwenden en op constante basis willen veranderen, zullen uiteindelijk de winnaars zijn.

Wil je bijdragen aan onze welvaart door beter transport?
Word je dan onze collega bij Volvo Financial Services (VFS)? VFS is onderdeel van de Volvo Group, een wereldwijd bedrijf met meer dan 100000 werknemers, actief in 190 landen, dat als ambitie heeft het meest succesvolle en begeerde verlener van transportoplossingen te zijn.
VFS biedt financieringen en verzekeringen aan voor Volvo Trucks, Renault Trucks, Volvo Buses en Volvo Construction Equipment.

Ontmoet jouw team
Voor de afdeling Operations zijn wij op zoek naar een Service Representative Operations met standplaats Brussel. Voor deze functie zoeken we een echte teamplayer met een punctuele, georganiseerde en ordelijke opvolging alsook een oog voor kwaliteit van dienstverlening. De afdeling Operations is verantwoordelijk voor het administreren van financieringen en verzekeringen binnen het Belgische dealernetwerk.

Jouw ideale job ?
 • Administratie: Je zorgt voor opmaak, controle & opvolging van contracten van A tot Z. Je pakt proactief zaken aan en borgt tegelijkertijd de kwaliteit van onze dienstverlening.
 • Doelstellingen: Je bent medeverantwoordelijk voor het behalen van de financierings- en verzekeringsdoelstellingen dmv het tijdig activeren van contracten en betalen van facturen in ons CMS systeem.
 • Klantencontact: Je hebt dagelijks intensief contact met je VFS collega’s, dealers en klanten.
 • Portefeuille beheer: Je werkt zowel zelfstandig, als samen met het team voor het beheren van onze klantenportefeuille. Vragen van klanten beantwoorden mbt facturatie,correspondentie, einde contracten etc.
 • Samenwerking: Je bent de verbindende factor tussen de afdelingen Sales, Operations en Credit.
Zijn wij de perfecte match?
 • Minimaal bachelor diploma (in een economische of administratieve richting)
 • Vloeiende kennis van het Nederlands en Frans teneinde klanten en dealers te woord te staan
 • Goede kennis van MS-Office paketten, ervaring met CMS- en offertesystemen is een voordeel
 • Ervaring in back office/administratieve omgeving
 • Communicatief onderlegd en teamplayer met een servicegerichte instelling
 • Je werkt autonoom en bent leergierig.
 • Ervaring in een internationale omgeving en/of met een leasingmaatschappij is een troef

Bijna overtuigd ?
Een uitdagende functie binnen een internationale en dynamische onderneming waarin gedrevenheid en ondernemingszin sterk worden gewaardeerd. Er heerst een collegiale, informele werksfeer met mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en doorgroeien binnen de Volvo Group.


Dit is jouw moment om te stralen !
Ben jij ervan overtuigd dat deze job voor jou de ideale opportuniteit is?
Stuur jouw CV en motivatiebrief naar:
Volvo Financial Services, Hans Bogaert, Human Resources, Hunderenveldlaan 10 - 1082 Brussel
of mail: hans.bogaert@volvo.comDe Volvo Group zorgt voor vooruitgang door het aanbieden van transportoplossingen. En dit in de vorm van trucks, bussen, bouwmachines, aandrijvingen voor maritieme en industriële toepassingen, financiering en diensten, die ervoor zorgen dat de uptime en productiviteit van onze klanten verhogen. De Volvo Group, die in 1927 werd opgericht, zet zich in om het toekomstige landschap van duurzame transport- en infrastructuuroplossingen vorm te geven. Er zijn talloze carrièremogelijkheden binnen de toonaangevende merken en entiteiten van de groep die een cultuur delen van vertrouwen, passie, high performance, verandering en het succes van de klant.
www.volvogroup.com/career

Volvo Financial Services levert over de hele wereld financiële oplossingen van de Volvo Group en ondersteunt de merken van de Volvo Group met deskundige financiële services. Zo voorzien we klanten en dealers van een volledig aanbod met oplossingen op het gebied van financiering, leasing en verzekering. Ons team van circa 1.400 professionals is gevestigd in 45 landen over de hele wereld. Als onderdeel van het Volvo Financial Services-team ervaart u uitdagende opdrachten met internationale aspecten en werkt u samen met collega's over de hele wereld in de Volvo Group.

We willen je leren kennen

Sollicitatieproces

Solliciteer

Je ontvangt een bevestigingsmail dat we je kandidatuur goed hebben ontvangen. Je kan steeds je persoonlijk profiel updaten.

Testimonials