Maak kennis met Kamila Czaja

Toen Kamila Czaja begon op de vestiging van Volvo Construction Equipment in Polen, deed ze dat om verschillende redenen. "Volvo was een bekende werkgever in Polen, een bedrijf met een goede reputatie. Bovendien trokken de waarden veiligheid, zorg voor het milieu en kwaliteit mij aan, die worden vertegenwoordigd door het merk Volvo", zegt ze. Toen de fabriek een paar jaar later werd gesloten, greep ze de kans te verhuizen naar het hoofdkantoor van Volvo CE in Brussel. Een stap waar ze nooit spijt van heeft gehad.
Kamila Czaja
Kamila Czaja

"Hier kan ik in een internationale omgeving werken aan interessante vraagstukken met betrekking tot de activiteiten van het hele bedrijf. Het is een waardevolle ervaring waar ik in de toekomst profijt van zal hebben", zegt ze.

Kamila werkt met het strategische proces van het bedrijf. Ze plant en coördineert de resultaten, ondersteunt het management en houdt de strategische doelen bij.

Daarnaast ondersteunt ze een aantal bedrijfsontwikkelingsprojecten in het kader van de richting die het bedrijf inslaat.

Haar werkdag bestaat grotendeels uit interactie met mensen via vergaderingen, e-mailcommunicatie en telefonische vergaderingen. Haar agenda is meestal behoorlijk gevuld, en voor Kamila is het belangrijk flexibel te zijn.

”Het gaat erom prioriteiten te kunnen stellen en je snel aan te passen wanneer er belangrijke problemen opdagen,” zegt ze.

Kamila's werk geeft haar zowel energie als voldoening, zegt ze en ze benadrukt dat ze merkt dat het bedrijf investeert in haar ontwikkeling.

"Ik kreeg de vrijheid om mijn werk te doen zoals ik dat wilde. Mijn werkgever vertrouwt me en daarom voel ik me betrokken en ben ik loyaal. Dit is een open omgeving en de mensen waarmee ik werk, geven mij energie,” zegt ze.

Naam: Kamila Czaja
Opleiding: Masters degree, Management en Production Engineering, Wroclaw University of Economics IE MBA, Louvain School of Management, België
Functie: Director Strategy
Organisatie: Volvo Construction Equipment
Plaats: Brussel, België, HQ