Maskinanskaffningstekniker

Vill du vara med på vår fortsatta resa mot mer hållbara transportlösningar? Vi söker nu en maskinanskaffningstekniker som tillsammans med vårt driftsäkerhetsteam vill jobba mot en störningsfri produktion och en anläggning i världsklass. Ta nästa steg i din karriär hos oss på Volvo Group!

Som anskaffningstekniker hos oss arbetar du med stort ansvar och mandat. Du deltar i projekt vid anskaffning av ny maskinutrustning och ansvarar för driftsäkerhetsdelen i projektet. Vi arberar i team där vi utnyttjar allas kompetenser för att nå bästa möjliga resultat. Den invidid vi söker för tjänsten kan ha kompetens inom el eller mekanik.

För att lyckas och trivas i rollen bör du vara:
  • Villig att göra jobbet på ett säkert sätt för dig själv och andra
  • Flexibel och ha lätt att samarbeta med olika typer av människor
  • En person som sätter kunden i fokus
  • Passionerad för teknisk tillgänglighet i vår anläggning och sträva efter att prestera ett gott resultat i alla situationer
  • Intresserad av personlig utveckling och gilla utmaningen i förändringsarbete
  • Strukturerad och kunna prioritera uppgifter trots periodvis hög arbetsbelastning.
  • Erfaren i underhållsyrket alternativt relevanta studier

Vi förespråkar en inkluderande arbetsplats med mångfald och välkomnar sökande med olika erfarenheter, bakgrund och kön.

Arbetstid, Omfattning:

Dagtid, Resor förekommer både inrikes och utrikes
Tjänsten är tillsvidare, tillträde efter överenskommelse.

Nyfiken, har du frågor? Ring/maila mig!

Owe Gustavsson, Chef EEM Driftsäkerhet Centralt
Tel: 0735 588390 Mail: owe.gustavsson.2@volvo.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi ber Er respektera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga GDPR. Vänligen använd vår karriärsida.
Volvokoncernen skapar välstånd genom transportlösningar och erbjuder lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner, kraftgenerering och motorer för marina samt industriella tillämpningar, finansiering och tjänster som ökar våra kunders drifttid och produktivitet. Volvokoncernen, grundad 1927, har åtagit sig att forma det framtida landskapet för hållbara transporter och infrastrukturlösningar. Obegränsade karriärmöjligheter erbjuds inom koncernens ledande varumärken och enheter, som delar en kultur av Tillit, Passion, Prestation, Förändring och Framgångar för kunden.
www.volvogroup.com/career

Volvo Group Trucks Operations utför all produktion av koncernens motorer och växellådor och all produktion av Volvo-, Renault- och Mack-lastbilar. Organisationen ansvarar för att förse koncernens kunder med reservdelar och för att konstruera, driva och optimera logistik- och försörjningskedjan för alla varumärken, produktionsanläggningar och distributionscenter där Volvokoncernen bedriver verksamhet. Hos Volvo Group Trucks Operations blir du en del av ett sammansatt team med mycket skickliga yrkesmänniskor som arbetar med passion, litar på varandra och inte räds förändringar för att ligga steget före. Vi gör våra kunder till vinnare.

Queremos conhecê-lo

PROCESSO DE CANDIDATURA

Aplicar

Um e-mail de confirmação será enviado assim que a sua inscrição for submetida. Depois disso, ainda será possível editar seu perfil fazendo o login em sua conta. A equipe de contratação analisará sua inscrição e as pessoas selecionadas serão contatadas com informações sobre as etapas seguintes.

Testimonials

Cargos semelhantes

Stage Bac +2 – Technicien de Méthodes Maintenance H/F Maintenance Lyon, France Postado: 
Maintenance Supervisor - Engineer Maintenance Macungie, United States Postado: 
Journeyman Electrician 2nd Shift Maintenance Macungie, United States Postado: