Underhållsingenjör

På Volvo Group Trucks Operations i Köping bearbetas och monteras växellådor och marina drev för flera av koncernens affärsområden. Anläggningen i Köping är stark i konkurrensen på världsmarknaden och stora investeringar har gjorts för att öka produktionskapaciteten av axlar, kugghjul och synkroniseringsdetaljer. Volvo Group Trucks Operations är Volvokoncernens produktionsorganisation för lastbilar, motorer och växellådor, med en internationell, industriell miljö av världsklass. Här blir du en del av ett globalt och mångfacetterat team som arbetar med energi, passion och respekt för individen för att bli världsledande på hållbara transportlösningar. Anläggningen i Köping är också Transmissionscentrum inom Volvo Group Trucks Operations, Powertrain Production och det pågår ständigt utvecklingsarbete inom ramen för rollen som ”Center of Excellence”. Det arbetar idag ca 1550 personer vid anläggningarna i Köping.

Underhållsingenjör till Volvo GTO Köping

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som underhållsingenjör kommer du i huvudsak att fokusera på underhållsingenjörsarbete mot våra produktionsavsnitt innehållande bearbetningsmaskiner och kringutrustningar. Du kommer att vara den som arbetsleder underhållsteamet inom ditt produktionsavsnitt samt deltar på dagliga avstämningsmöten. Arbetet är omväxlande, du kommer att befinna dig ute i vår verksamhet nära vår produktion, delta vid projektmöten, arbeta i team men även självständigt arbete.

Några av de viktigaste arbetsområdena är:
  • Upprätta underhållsstrategi och plan för utrustningen utifrån vår metodik för specialistunderhåll
  • Planera och administrera planerat och förebyggande underhåll för en störningsfri produktion
  • Kontaktperson mot externa leverantörer gällande teknisk rådgivning, bokning av servicetekniker, planerat underhåll och reservdelsanskaffningAnsvarar för komplett reservdelsberedning
  • Representera underhåll i arbetsgrupper och projekt när det gäller ombyggnationer, förbättringar, rationaliseringar och nyanskaffning
Vem är du?
Vi söker dig som är Högskoleingenjör med inriktning maskin eller underhåll samt har relevant yrkeserfarenhet. Alternativt annan relevant utbildning och erfarenhet av mekaniskt-, elektriskt-, maskinunderhåll. Du har goda kunskaper i engelska både muntligt och skriftligt, samt grundläggande datakunskaper. Det är meriterande om du har kunskaper och erfarenhet inom operatörs/specialistunderhåll.

Som person ser vi att du har ett genuint tekniskt intresse. Du har en stark drivkraft att arbeta inom detta område och en vilja att förbättra och hålla dig uppdaterad inom teknikens värld. Vi ser att du har en förmåga att se samband och förbättringsmöjligheter i arbetet, att du är pedagogisk och strukturerad.
Vi söker en person som är öppen och nyfiken på att lära. Vi ser att du kommer att bidra till teamets utveckling och du trivs med att samarbeta. Dagligen behöver du våga ta ansvar och bidra till vårt ständiga förbättringsarbete.

Inom Volvo värdesätter vi mångfald och jämställdhet, allt efter övertygelsen om att detta leder till utveckling.

Arbetstid
Dagtid

För mer information om tjänsten
Rekryterande chef, Peter Andersson, 073-558 76 81
HR Business partner, Maria Berggren, 072-862 42 71

Facklig kontaktperson
Rubén Ochoa, Ledarna, 0221-45 76 51
Leif Eriksson, Metall, 0221-45 77 37
Mats Bergdahl, Unionen, 0221-45 78 41
Andreas Myrelid, Akademikerna, 0221-41 45 51

Välkommen med din ansökan!
Volvokoncernen skapar välstånd genom transportlösningar och erbjuder lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner, kraftgenerering och motorer för marina samt industriella tillämpningar, finansiering och tjänster som ökar våra kunders drifttid och produktivitet. Volvokoncernen, grundad 1927, har åtagit sig att forma det framtida landskapet för hållbara transporter och infrastrukturlösningar. Obegränsade karriärmöjligheter erbjuds inom koncernens ledande varumärken och enheter, som delar en kultur av Tillit, Passion, Prestation, Förändring och Framgångar för kunden.
www.volvogroup.com/career

Volvo Group Trucks Operations utför all produktion av koncernens motorer och växellådor och all produktion av Volvo-, Renault- och Mack-lastbilar. Organisationen ansvarar för att förse koncernens kunder med reservdelar och för att konstruera, driva och optimera logistik- och försörjningskedjan för alla varumärken, produktionsanläggningar och distributionscenter där Volvokoncernen bedriver verksamhet. Hos Volvo Group Trucks Operations blir du en del av ett sammansatt team med mycket skickliga yrkesmänniskor som arbetar med passion, litar på varandra och inte räds förändringar för att ligga steget före. Vi gör våra kunder till vinnare.

欢迎加入我们

申请流程

申请

您提交申请之后,即会收到一封确认邮件。点击确认之后,您仍然可以更新您的个人资料。

Testimonials