Produktionsledare

Vi har fortsatt hög efterfrågan från våra kunde att leverera världens bästa lastbil.Vi söker dig som alltid eftersträvar att förbättra ditt team, din organisation. dig själv. Du som har passion och entusiasm i allt du tar dig för, du som har en tydlig vision om framtiden och som sist men inte minst, alltid sätter kunden i fokus. Stämmer ovan beskrivning in på dig – då kan vi knappt vänta tills vi får träffa dig.

Som ledare inom på Volvo Lastvagnar får du chansen att vara en del av ett fantastiskt företag, med engagerade medarbetare blir du en del av en organisation i världsklass och tillsammans utvecklar vi varandra. I rollen som ledare hos oss arbetsleder du ca 35 anställda på dagtid alternativt kvällstid, du ansvarar för processen inom ditt område och genom att coacha dina medarbetare når ni gemensamt uppsatta mål. Vidare är du en viktig pusselbit i en ledningsgrupp. Dina arbetstider är ca; 08-17 eller 14-01, Vi söker flera ledare och  placering är i Tuvefabriken, Göteborg – mitt i navet av svensk industri.

Personlig profil och kvalifikationer
För att vi ska bli en bra match ser vi att du har viljan att bidra till en bättre miljö och ökat välstånd i världen, vi bygger världens bästa lastbil och vill vara det självklara valet för såväl anställda som våra kunder. Du behöver ha förmågan att vara strategisk i en operativ miljö och du har drivet att genomföra och slutföra det du startar. Vår verksamhet förändras dagligen, därför behöver du vara intresserad av förändring och vilja testa dig fram och vara kreativ. Sist men inte minst vill vi att du har modet att säga vad du tycker, att du drivs av att inspirera människor och gillar att ha kul på jobbet.   

Inträdesbiljetten   
  • Relevant utbildning på högskolenivå eller motsvarande kunskaper inom produktion-, logistik- eller kvalitetsledning.
  • Har bevisad kapacitet att organisera och prioritera, så att du får tid att leda på riktigt.
  • Kunskap om LEAN-filosofin, problemlösning, standardiserat arbetssätt och ständiga förbättringar – erfarenhet från industrin är fördelaktigt.
  • Kan kommunicera på svenska och engelska med tydlighet med olika typer av människor.
  • Datorvana när det gäller Officepaketet (Powerpoint, Excel, Teams/, Sharepoint etc.).
  • Bakgrund ifrån produktionsmiljö är meriterande.

Inom Volvokoncernen känner vi en stark passion för mångfald och inkludering – Välkommen med din ansökan!

Låter det intressant?
Skicka in din ansökan senast den 2/12-21. Urval kommer att ske löpande.
Vid frågor; kontakta HRBP; +46 221414716

Vi ber Er respektera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga GDPR. Vänligen använd vår karriärsida.
Volvokoncernen skapar välstånd genom transportlösningar och erbjuder lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner, kraftgenerering och motorer för marina samt industriella tillämpningar, finansiering och tjänster som ökar våra kunders drifttid och produktivitet. Volvokoncernen, grundad 1927, har åtagit sig att forma det framtida landskapet för hållbara transporter och infrastrukturlösningar. Obegränsade karriärmöjligheter erbjuds inom koncernens ledande varumärken och enheter, som delar en kultur av Tillit, Passion, Prestation, Förändring och Framgångar för kunden.
www.volvogroup.com/career

Volvo Group Trucks Operations utför all produktion av koncernens motorer och växellådor och all produktion av Volvo-, Renault- och Mack-lastbilar. Organisationen ansvarar för att förse koncernens kunder med reservdelar och för att konstruera, driva och optimera logistik- och försörjningskedjan för alla varumärken, produktionsanläggningar och distributionscenter där Volvokoncernen bedriver verksamhet. Hos Volvo Group Trucks Operations blir du en del av ett sammansatt team med mycket skickliga yrkesmänniskor som arbetar med passion, litar på varandra och inte räds förändringar för att ligga steget före. Vi gör våra kunder till vinnare.

欢迎加入我们

申请流程

申请

您提交申请之后,即会收到一封确认邮件。点击确认之后,您仍然可以更新您的个人资料。

Testimonials