Svetsare

Befattning – Svetsare

Annonstext:

VOLVO BUSSAR UDDEVALLA AB – söker svetsare!!
På Volvo Bussar i Uddevalla blandar vi ett arv av svetsning från varvsindustrin med precision och noggrannhet från årtionden av lokal biltillverkning! Det tillsammans med våra engagerade medarbetare gör att vi tillverkar ramar och strukturer av högsta kvalité till bussar av världsklass.

Nu när COVID släpper sitt grepp om världen – så ser vi också en ljusare framtid med allt fler resande och våra kunder behöver bussar av olika typer. Vi behöver just nu upp till 10 duktiga svetsare !!
Vill du bli en av oss och vara med att svetsa ramar för Volvos stads- och turistbussar? Bussarna som ”föds” i vår fabrik - rullar på gator och vägar runt om i hela världen. Du kommer på ett sätt att vara med och bidra till renare och tystare städer eftersom fler och fler bussar blir helt elektriska.

DET HÄR ÄR VI, DINA NYA KOLLEGOR
Hela fabriken består av cirka 130 medarbetare, både tjänstemän- och kollektivanställda.
Som svetsare är du en del av ett team på ca 30 kollegor som leds av en produktionsledare. Dina arbetsuppgifter handlar främst om att svetsa ihop komponenter till delstrukturer och till en komplett bussram. Vi använder oss av MIG/MAG metoden när vi svetsar. Det mesta svetsar vi manuellt, men vi har också åtta svets robotar som hjälper till.

Många av oss har varit med sedan länge och trivs att jobba här – både med jobbet och alla härliga kamrater. Vi har medarbetare från alla världens hörn och allt fler svetsande tjejer finns hos oss.

VEM ÄR DU?
Du är anställd idag som svetsare och vill hitta något nytt. Kanske har du tröttnat på att resa runt i landet eller att varje dag åka till olika ställen och inte riktigt hinna hem för att umgås med familjen på vardagarna.
Du kanske är precis klar med svetsutbildningen och har inte fått så mycket erfarenhet ännu – vi kan hjälpa dig till en anställning också!

Oavsett erfarenhet så vill vi att du tänker säkerhet och kvalitet och leverans i rätt tid. Du främjar gemenskap och har en positiv attityd mot alla. Du erbjuder din hjälp och ställer upp för alla kollegor. Du gillar att stå på olika stationer och vill lära dig mer. Du håller ordning och reda, så det blir enkelt att jobba. Du delar dina, och lyssnar på andras, idéer på hur vi kan jobba smartare. Tillsammans hittar vi problem – men också en permanent lösning. Du är van att hålla igång en hel dag och har en aktiv fritid.

KRAV PÅ KUNSKAP/ ERFARENHET
God svenska i tal och skrift
Teoretisk och praktisk svetsutbildning, meriterande om du har certifikat
Erfarenhet av manuell svetsning med MIG/MAG
Van att läsa ritningar och svetsinstruktioner
Meriterande men inte ett krav; erfarenhet av robotsvetsning, industri, lean & 5S, truckkort A & B, utbildad i säkra lyft och travers, eller B-körkort.

Något mer?
Ansökan är öppen så länge vi har behovet, vi har redan anställt ett antal svetsare och rekryteringen pågår just nu - så vänta inte med att söka eller höra av dig!

Lön får du enligt kollektivavtal och kompetens, vi erbjuder bara tillsvidare anställning.. dvs ”fast anställning”. Ange om du helst vill jobba dagtid (mån-fre kl. 06.30-15.30) eller kväll (mån-tors kl. 15.30-01.18) – eller är flexibel.

Vi ser gärna att vi blir fler svetsande tjejer – så kom igen och sök!

Kan du tipsa oss om svetsare ?? Anställer vi den som du tipsat om – så får du en belöning av oss.

Vill du bli uppringd, vill prata, har frågor eller tipsa om svetsare jag skall kontakta
Skicka ett sms till Jörgen Kihlström på personalavdelningen, tfn 0739-023495, eller ring.

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss, ring gärna och prata med våra fackliga vänner:
Katrin Henemyr, vice ordf IF Metall, tfn: 076 5533245


Vi ber Er respektera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga GDPR. Vänligen använd vår karriärsida.
Volvokoncernen skapar välstånd genom transportlösningar och erbjuder lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner, kraftgenerering och motorer för marina samt industriella tillämpningar, finansiering och tjänster som ökar våra kunders drifttid och produktivitet. Volvokoncernen, grundad 1927, har åtagit sig att forma det framtida landskapet för hållbara transporter och infrastrukturlösningar. Obegränsade karriärmöjligheter erbjuds inom koncernens ledande varumärken och enheter, som delar en kultur av Tillit, Passion, Prestation, Förändring och Framgångar för kunden.
www.volvogroup.com/career

Volvo Bussars mål är att se till att miljontals människor når sitt resmål varje dag. Pålitligt, säkert och med respekt för miljön. Vi vill göra skillnad och vara föregångare när det gäller hållbara transportlösningar för framtiden. Vi vill finnas där för våra kunder genom att dagligen leverera tillgänglighet och driftsäkerhet över hela världen. Med vårt elektromobilitetserbjudande leder Volvo Bussar det största teknikskiftet inom kollektivtrafiken på flera decennier. Vi arbetar med passion, litar på varandra och räds inte förändringar för att ligga steget före. Vi gör våra kunder till vinnare.

欢迎加入我们

申请流程

申请

您提交申请之后,即会收到一封确认邮件。点击确认之后,您仍然可以更新您的个人资料。

Testimonials

类似职位

Production Planner 生产 Motherwell, 英国 发布日期: 
Manager EAP Logistique (H/F) 生产 Belley, 法国 发布日期: 
Senior Production Engineer 生产 Wacol, 澳大利亚 发布日期: