Produktionsledare

VOLVO BUSSAR UDDEVALLA AB

På Volvo Bussar i Uddevalla blandar vi ett arv av svetsning från varvsindustrin med precision och noggrannhet från årtionden av lokal biltillverkning! Det tillsammans med våra engagerade medarbetare gör att vi tillverkar ramar och strukturer av högsta kvalité till bussar av världsklass i våra semi- automatiserade tillverkningsprocesser.
Trött på att ha många idéer men saknar möjligheten att få förändra? På Volvo Bussar i Uddevalla jobbar vi i ett team som förstår vikten av vår uppgift och du uppmuntras till att finna nya och bättre lösningar som förenklar ditt och andras arbete. Är du en person som vill vara en del av att skapa framgång för våra kunder, jobba tvärfunktionellt, med höga förväntningar både på oss själva och på andra?
Lönsamhet och utveckling framåt är nyckeln som stärker vår position i en global konkurrens och om du är beredd att göra ditt allra bästa med glädje och passion så hoppas vi att just du vill bli en ny tillgång till vårt team.

DET HÄR ÄR VI, DINA NYA KOLLEGOR

Hela fabriken består av cirka 150 medarbetare.
Som Produktionsledare leder du ett team på ca 30 medarbetare som arbetar dag & kväll.
Tjänsten innefattar både personal- och arbetsmiljöansvar.
I rollen som Produktionsledare ingår du i ledningsgrupp Operations som omfattar Produktion, Underhåll och Logistik. Vi räknar med att du är en aktiv del i att utveckla hela verksamheten, inte bara ”ditt” avsnitt.
Du blir en i ett team av produktionsledare som har kul ihop, nära till skratt och kan diskutera allt.

ARBETSBESKRIVNING

Ansvaret som Produktionsledare innefattar främst;
Ansvara för att inspirera, motivera och utveckla våra medarbetare
Att säkerställa rätt kvalitet och leveranssäkerhet till rätt kostnad
Säkerställa ordning och reda (5S)
Att leda och utveckla verksamheten inom produktionsavsnittet

VEM ÄR DU?

För att lyckas i din roll bör du vara synlig i produktion, ha säkerheten i fokus och se vår verksamhet genom Lean principen ”flow”. Hos oss sker snabba förändringar i både produktionstakt och produktmix, så du behöver trivas där ändringar är vardag. Som ledare har du mod, integritet och en bra förståelse för verksamheten. Du har också förmågan att kommunicera och inspirera team och individer.
I produktion så är fokus på dagliga sysslor och samtidigt driva förbättringsarbete. Vi räknar med att du tycker om att jobba tvärfunktionellt och uppskattar den mångfald som du möter.

KRAV PÅ KUNSKAP/ ERFARENHET

Flerårig erfarenhet av gott ledarskap inom produktionsledning eller motsvarande
Flerårig erfarenhet av att initiera, driva och utveckla lean manufacturing
Hög förmåga att utveckla, involvera och engagera medarbetarna
Goda kunskaper i svenska och engelska

ÄR VI DEN PERFEKTA MATCHNINGEN?

Volvokoncernen är en av världens ledande tillverkare av lastbilar, bussar, entreprenadmaskiner och marina och industriella motorer. Vi är cirka 95 000 kollegor runt om i världen och våra produkter och tjänster säljs i mer än 190 länder. Vår varumärkesportfölj består av Volvo, Volvo Penta, UD, Terex Trucks, Renault Trucks, Prevost, Nova-buss och Mack. Vi samarbetar i allianser och joint ventures med Sunwin, SDLG, Eicher och Dongfeng varumärken.
De samhällen där många av oss bor skulle inte fungera utan den typ av produkter och tjänster som Volvokoncernen erbjuder. Som ett cirkulationssystem är våra lastbilar, bussar, motorer, byggnadsutrustning och olika relaterade tjänster inblandade i flera av de funktioner som de flesta av oss är beroende av varje dag.

NÅGOT DU UNDRAR ÖVER?

Vi vill ha in din ansökan senast 13 december – vi väntar inte på sista ansökniningsdagen utan kommer att börjar direkt att läsa ansökningar löpande och ta kontakt.

Har du fråga om tjänsten?

Andreas Eriksson , Produktionschef , tfn: 0739 02 28 78
Jörgen Kihlström, Personalchef, tfn: 0739 02 34 95

Vill du, så ring gärna och prata med någon av våra fackliga vänner:
Jan Gulich, Ledarna tfn: 073 9024019
Alain Polout, IF Metall tfn: 076 5533001
Gustav Eliasson, Unionen tfn: 073 9024184
Farhad Kalantari, Sveriges Ingenjörer/Akademikerna tfn: 073 9026435

Vi ber Er respektera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga GDPR. Vänligen använd vår karriärsida.

Volvo Bussar är en del av Volvo Group och en av världens ledande leverantörer av hållbara lösningar för persontransporter. Vi erbjuder stads- och intercitybussar, turistbussar och busschassier av premiumkvalitet samt ett brett utbud av tjänster som ökar din produktivitet, tillgänglighet och säkerhet. Volvo Bussar har försäljning i 85 länder och ett globalt nätverk med över 1 500 återförsäljare och serviceverkstäder. Vi har produktionsanläggningar i Europa samt i Nord- och Sydamerika och vårt huvudkontor ligger i Göteborg. Mer information finns på http://www.volvobuses.com.

欢迎加入我们

申请流程

申请

您提交申请之后,即会收到一封确认邮件。点击确认之后,您仍然可以更新您的个人资料。

Testimonials

类似职位

Manager Project Office 生产 Skövde, 瑞典 发布日期: 
Stage Bac+5 d’ingénieur à dominante mécanique - H/F 生产 Roanne, 法国 发布日期: 
Monteure in der Serienfertigung (m/w/d) 生产 Konz, 德国 发布日期: