Manager Renault Trucks Center Brussel

Introductie

Droom je ervan om een belangrijke rol te spelen in de toekomst van duurzame mobiliteit? Bij Renault Trucks België zetten we ons in voor de transitie naar emissievrij transport en we zijn trots op onze toonaangevende elektrische voertuigen. Als lid van ons getalenteerde team zul je betrokken zijn bij het implementeren van geavanceerde technologieën en diensten die de weg vrijmaken voor een schonere toekomst.
Bovendien geloven we sterk in het belang van teamwork. Bij Renault Trucks Belux werk je samen met gepassioneerde collega’s en moedigen we open communicatie, samenwerking en een positieve werkcultuur aan waarin ieders bijdrage wordt verwacht en gewaardeerd.
Bij ons krijg je de kans om je professioneel te ontwikkelen, te groeien en nieuwe uitdagingen aan te gaan binnen Renault Trucks Belux maar tevens binnen Volvo Group, de wereldwijde organisatie waarvan Renault Trucks deel uitmaakt. We investeren in onze medewerkers en bieden trainingen, mentorprogramma's aan en (inter)nationale mobiliteit om je talenten verder te ontplooien.
Neem vandaag contact en maak kennis met onze collega’s en maak het verschil!
Om onze visie en doelstellingen verder te realiseren hebben we de beslissing genomen om een Renault Trucks vestiging te openen in de regio rond Brussel.
Voor dit project zoeken we een aantal collega’s waaronder een Manager Renault Trucks Center.


Dit zijn wij, je nieuwe collega’s

Het team van het Renault Trucks Center bestaat uit techniekers die instaan voor het onderhouden en herstellen van trucks en bestelwagens. Bijkomend staat een ploeg van medewerkers garant voor het vlot inplannen van de werken, voor het correct aanleveren van de nodige onderdelen en voor een duidelijke administratie en facturatie van de geleverde prestaties. Duidelijke afspraken en ‘First time right’ zijn hier het kernmotief. De verkoopsafdeling is gedreven en verzekert door gedegen opvolging dat de verkoopsbeloftes omgezet zijn in realiteit en op die manier klantentevredenheid te realiseren.


Jouw ideale job?
  • In deze functie streef je samen met jouw team naar een zo hoog mogelijke klantentevredenheid en van hieruit naar een positief resultaat voor de vestiging.
  • Je zorgt dat de juiste man/vrouw/x op de juiste plaats staat om de verkoop te verzekeren en de geplande werken in de werkplaats vlot en correct uit te voeren. Je coacht en stimuleert uw team om initiatief te nemen en haalt het beste in hen naar boven.
  • Je maakt plannen en analyses van het klantenpotentieel in uw regio ism verkoopsafdeling. De werkplaatsprocessen zijn een interesse van u en je stuurt bij waar nodig al dan niet na bespreking met experten / collega’s en uw leidinggevende, de algemeen directeur Renault Trucks Belux.
  • Je initieert en onderhoudt contacten met de klanten.

Zijn wij ‘the perfect match’?
  • Ervaring in automobielsector en/of omgeving van machines en rollend materiaal.
  • Commerciële feeling is een must.
  • Je toont natuurlijk leiderschap en bent een ervaren people manager.
  • Je bent flexibel, stressbestendig en je kan omgaan met zowel korte termijn problemen als met lange termijn strategie.
  • Je hebt een kritische kijk op de zaken en wil dat het vooruit gaat en neemt hiervoor initiatief.
  • Tweetaligheid NL-FR is een must.

Bijna overtuigd?
We bieden je de kans om een boeiende carrière uit te bouwen bij een bedrijf met ambitie op vlak van duurzaamheid in de brede zin én met een vlakke organisatie. We bieden je een collegiale, informele sfeer en mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling door contact met uw experten collega’s evenals een focus op opleiding. Je mag je verwachten aan een aantrekkelijke resultaatsgebonden verloning naar gelang jouw kennis en ervaring aangevuld met een interessant pakket aan extra-legale voordelen waaronder een bedrijfswagen.

Renault Trucks maakt onderdeel uit van de Volvo Group.
De Volvo Groep stimuleert welvaart door middel van transportoplossingen en biedt vrachtwagens, bussen, bouwmachines, energieoplossingen voor de scheepvaart en industriële toepassingen, financiering en diensten die de inzetbaarheid en productiviteit van onze klanten verhogen. De Volvo Groep werd opgericht in 1927 en zet zich in om het toekomstige landschap van duurzaam vervoer en infrastructuuroplossingen vorm te geven. De toonaangevende merken van de groep - Volvo, Volvo Penta, Terex Trucks, SDLG, Renault Trucks, Prevost, Nova Bus, Mack, Eicher, Dongfeng Trucks en Arquus - bieden talloze carrièremogelijkheden.
Neem contact op en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan de toekomst van duurzaam transport met Renault Trucks!
Herken je jezelf in dit profiel, zorg dan dat jouw kandidatuur in het oog springt!
Stuur jouw cv en motivatiebrief naar Katrien Loos (katrien.loos@renault-trucks.com) of bel voor meer informatie: 0474/95 95 15 (Siegfried Van Brabandt – Managing Director Renault Trucks) - 0499/98 29 95 (Katrien Loos – HR Manager Renault Trucks).
Bij Renault Trucks staan mensen al sinds 1894 centraal. We ontwerpen eenvoudige, efficiënte en toekomstgerichte transportoplossingen voor klanten, chauffeurs en de maatschappij.

U gaat deel uitmaken van een gedreven team met een mondiale, open en samenwerkingsgerichte houding. U maakt kennis met een cultuur waarin mensen mondig zijn.

Renault Trucks maakt onderdeel uit van de Volvo Group, een van 's werelds vooraanstaande fabrikanten van trucks, bussen, bouwmachines, en motoren voor de scheepvaart en industriële toepassingen met de toonaangevende merken Volvo, Renault Trucks, Mack, Eicher, SDLG, Rokbak, cellcentric, Prevost, Nova Bus en Volvo Penta.

欢迎加入我们

申请流程

申请

您提交申请之后,即会收到一封确认邮件。点击确认之后,您仍然可以更新您的个人资料。

Testimonials

类似职位

Product Quality Engineer - Volvo Trucks 销售 Brussel, 比利时 发布日期: 
Product Quality Engineer - Volvo Trucks 销售 Brussel, 比利时 发布日期: 
Key Account Manager (Direct Sales) - Volvo Trucks Belux 销售 Brussel, 比利时 发布日期: