Miljöingenjör

Vill du vara med och tillverka världens bästa anläggningsmaskiner ?

Volvo Construction Equipment i Hallsberg söker

Miljöingenjör

Vill du vara med på en riktigt spännande resa där vi jobbar för en hållbar framtid, en säker, mångsidig och kreativ arbetsplats, som tar fram det bästa ur alla. Då kan det här vara ditt livs chans!

Vår värld är i ständig förändring. Vi drivs av idén att vi tillsammans med fantasi, ett nyfiket tankesätt och teknisk innovation kan skapa en värld som är renare, smartare och mer uppkopplad. Vi tror på en hållbar framtid och vi arbetar tillsammans med alla våra intressenter för att göra vår vision till verklighet för människor överallt, varje dag. Vi arbetar tillsammans med en tydlig avsikt att kontinuerligt få både vår verksamhet och våra medarbetare att växa genom att balansera alla våra intressenters behov, alltid vara i linje med vårt medmänskliga tillvägagångssätt och vår filosofi

Med säkerhet först, kul på jobbet och personbästa varje dag som ledstjärnor tillverkar vi hytter och tankar till hjullastare, dumprar, grävmaskiner och jordvältar. Våra produkter används världen runt för att bygga framtiden! Det är spännande tider för vår bransch och vi ser fram emot att lära känna nya kollegor – Det vore kul om Du vill jobba hos oss – så läs vidare!

Som ansvarig för att utveckla och driva Volvo CE Hallsbergs miljöarbete är du en viktig nyckelspelare på vår resa till att bli en klimatneutral och cirkulär anläggning. Du arbetar förebyggande och utvecklande inom miljöområdet, bland annat genom att identifiera förbättringsmöjligheter, driva och delta i projekt och aktiviteter.

Rollen är rådgivande och coachande då du är expertstöd till organisationen vid exempelvis utredningar, kontroller, analyser samt vid andra frågor avseende miljö och tillhörande krav. Arbetet sker tvärfunktionellt tillsammans med produktionen och andra stödfunktioner. Du driver lokala forum på Hallsbergs site inom ansvarsområdet och är vår representant i regionala och globala nätverk samt myndigheter. Att driva och delta i forskningsprojekt är en del av din arbetsdag.

Du är en del av QES ledningsgrupp och har ett nära samarbete med vår arbetsmiljöingenjör. Du rapporterar till både Head of QES och Head of Operations Hallsberg.

Vi söker dig som har relevant utbildning inom miljö och minst 5 års arbetslivserfarenhet inom området.
Du har goda kunskaper inom svensk miljölagstiftning och arbetssätt för systematiskt och strategiskt miljöarbete. Som person är du trygg, drivande, självgående, pragmatisk och tycker om att arbeta i lag. Du är van att utbilda andra och att presentera i olika forum, såsom t.ex. ledningsgrupper och medarbetargrupper. För att lyckas i arbetet behöver du kunna kommunicera väl både muntligt som skriftligt på svenska och engelska.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att driva förändring och leda projekt. Har du dessutom kunskap, erfarenhet eller intresse inom revision och ledningssystem ses det som meriterande.

Vi erbjuder dig ett utmanande och stimulerande arbete i en dynamisk kultur där ingen dag är den andra lik. Här får du möjlighet att påverka och skapa värde för medarbetare, ägare, kunder och samhälle.
Det vi kan lova dig är en rolig och inspirerande roll med stora möjligheter till personlig utveckling och nätverkande med globala kontakter.

För närmare upplysningar om rollen, vänligen kontakta Mattias Lindberg, Head of QES, 070-0034579

Fackliga företrädare:
Daniel Berglund, Unionen, 016 - 541 59 70
Robin Möller, Akademikerna, 016 - 2019212
Mikael Hagberg, Ledarna, 016 - 5418851

Sista ansökningsdag den 30 november. Intervjuer och urval kommer att ske löpande.

Vi ber Er respektera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga GDPR. Vänligen använd vår karriärsida.

Vi värdesätter din datasekretess och accepterar därför inte ansökningar via e-post.


Vilka vi är och vad vi tror på.


Vår fokus på inkludering, mångfald och jämlikhet ger var och en av oss möjlighet att få vårt fulla autentiska jag att arbeta och frodas genom att tillhandahålla en säker och stödjande miljo, fri från trakasserier och diskriminering. Vi är fast beslutna att ta bort hindren för inträde och det är därför vi ber att även om du känner att du kanske inte uppfyller alllakvalifikationer i arbetsbeskrivningen, vänligen ansök och låt oss avgöra.


Att ansöka till detta jobb ger dig möjlighet att bli en del av Volvo Group. Varje dag, över hela världen, gör våra lastbilar, bussar, motorer, entreprenadutrustning, finansiella tjänster och lösninngar det moderna livet möjlighet. vi är nästan 100 000 personer som har befogenhet att forma framtidens landskap av effektiva, säkra och hållbara transportlösningar. Att uppfylla vårt uppdra skapar otaliga karriärmöjligheter för talanger med skarpa sinnen och passion över koncernens ledande varumärken och enheter.


Volvo Construction Equipment är en del av Volvo Group och är ett globalt företag som drivs av vårt syfte att bygga den värld vi vill leva i. Tillsammans utvecklar och levererar vi lösningar för en renare, smartare och mer uppkopplad värld. Genom att frigöra allas fulla potential bygger vi en mer hållbar framtid för alla våra intressenter. Kom och gå med i vårt team och hjälp oss att bygga en bättre morgondag.

欢迎加入我们

申请流程

申请

您提交申请之后,即会收到一封确认邮件。点击确认之后,您仍然可以更新您的个人资料。

Testimonials

类似职位

Quality and Process Specialist at Volvo Energy 质量与环境 * 灵活, * 多个地点 发布日期: 
Environmental Manager 质量与环境 Dublin, 美国 发布日期: 
Technicien(ne) Qualité Fournisseur (H/F) 质量与环境 Limoges, 法国 发布日期: