Java-utvecklare – Volvo Group Connected Solutions

Är du grym på Java och gillar att kunna påverka ditt arbete?
Vi söker nu Java-utvecklare till Volvo Group Connected Solutions!

Vilka är vi på Volvo Group Connected Solutions
Volvo Group Connected Solutions är en global organisation som leder utvecklingen av Volvos uppkopplade tjänster och morgondagens lösningar. Vi arbetar i framkant genom att samla in och analysera data från över 1000 000 Volvofordon. Volvo Group Connected Solutions är idag ca 700 personer globalt, där merparten sitter på Lindholmen Science Park - ​​i hjärtat av ett innovativt område som lever och andas ny teknik.
Consumer Services hos Volvo Group Connected Solutions ansvarar för tjänster för slutanvändare, från idé till implementation och underhåll. Vi arbetar tätt tillsammans med Volvokoncernens olika produktbolag och kunder. Tillsammans med våra samarbetspartners bidrar vi med tjänster och produkter som adderar värde för våra kunder, i kombination med en fantastisk användarupplevelse.
Om positionen
Vi söker nu dig som är en riktigt skicklig Java-utvecklare. Vi är ett gott team av utvecklare, testare, affärsanalytiker och arkitekter som tillsammans arbetar för att ta fram de bästa lösningarna för våra kunder inom anläggningsmaskiner (VCE) och Penta.
Här har du tillgång till den senaste tekniken och tillsammans bygger vi den kompetens som behövs för att åstadkomma de absolut bästa tjänsterna för våra kunder. Vi arbetar med continous delivery, AWS molntjänster, microtjänster, Java och det mesta som hör därtill.
Du kommer att få möjlighet att delta i alla stegen i utvecklingsprocessen, från att diskutera lösningen med kund och andra intressenter till att ta ansvar för att underhålla slutprodukten i produktion. Det som utmärker oss, och som leder till att vi når våra mål, är kvalitet och stolthet i vårt arbete samt att arbeta med ständiga förbättringar. Vi är nyfikna, vill lära oss nya saker och ha roligt tillsammans.
Du kommer få möjlighet att jobba med många skickliga kollegor, i en global miljö som skapar stora möjligheter både på det professionella och det personliga planet. Ditt och vårt fokus är att alltid hitta rätt lösningar för kunden för att skapa tillväxt och lönsamhet. Allt detta försöker vi åstadkomma med ett så agilt arbetssätt som möjligt.
Vem är du?
Du är en skicklig Java-utvecklare som gillar att ta del av det senaste inom systemutveckling. Du har lång erfarenhet av att utveckla applikationer och ses av dina kollegor och vänner som en värdefull tillgång i arbetslaget. Du är en lagspelare som även kan driva saker frammåt. Du mår bra av att ständigt utvecklas och utmana dig själv i det du gör. Självklart har du en relevant utbildning, erfarenhet och arbetstillstånd i Sverige.
Känner du att detta är en bra beskrivning av dig och skulle vilja berätta för oss varför du är den perfekta kandidaten? Tveka inte att ansöka!
Var används vår teknik?
Volvokoncernen har branschens bredaste kundutbud när det gäller lösningar för uppkopplad teknik för lastbilar, bussar och anläggningsmaskiner. De tjänster vi utvecklar finns inom många områden men kan till exempel vara system för optimera lastbilars miljöpåverkan och säkerhetsnivå. Det kan också vara mjukvara för anläggningsmaskiner som kommunicerar med varandra på en byggnadsarbetsplats. Vi arbetar även med Zone Management Systems som möjliggör fordon som sänker hastigheten automatiskt vid en skola eller som ställer om till eldrift inne i stadskärnan.
För mer information kontakta:
Johanna Utbult, Chef Uptime Services (VCE & Penta) +46 31 3229537Call: +46 31 3229537

About Us

The Volvo Group is one of the world's leading manufacturers of trucks, buses, construction equipment and marine and industrial engines under the leading brands Volvo, Renault Trucks, Mack, UD Trucks, Eicher, SDLG, Terex Trucks, Prevost, Nova Bus, UD Bus and Volvo Penta.

Volvo Group Connected Solutions is a global organization that leads the development of Volvo’s connected services and solutions of tomorrow. We work at the forefront of connectivity by collecting and analyzing data from over 1 000 000 Volvo customer assets. The organization is set-up to deliver competitive offerings, shorten time to market and provide an arena for new service innovations together with customers, partners and the Volvo Group. 

Come and visit us online!

We want to get to know you

Application Process

Apply

An email confirmation will be sent as soon as you submit your application. After this, it is still possible to update your personal profile.

Interview

If selected for an interview, you will be contacted with information about the following process steps: second interview, assessments and references.

Selection

All candidates will be notified when a final candidate is selected for the job. You can choose for us to keep your resume in our database and activate a search agent that will look for other jobs that match your profile.

Introduction

When you begin your employment, you will receive an introduction to help you quickly become part of the team and start working with your tasks in the best possible way.

Testimonials

Similar Jobs