Produktionsledare

Produktionsledare
Är du en erfaren ledare som tycker om att bygga team?
Bli en del av Volvo Construction Equipment så bygger vi morgondagen tillsammans!
Vi söker en Produktionsledare som vill vara med och leda och utveckla vår verksamhet framåt.

Är du en person som har förmågan att motivera andra och arbeta för dina medarbetares utveckling? Är du resultatorienterad och vill vara med och driva vår verksamhet framåt? Är du redo för nya utmaningar? Vi söker dig som vill vara med på vår resa mot att bli Världens bästa komponentfabrik!
Vilka är vi?
Volvo Construction Equipment är en av världens ledande tillverkare av anläggningsmaskiner. Vår komponentfabrik är en av Europas största när det gäller maskinbearbetning. På vår site i Eskilstuna finns globala samordningsfunktioner för Volvo Construction Equipment och här bedrivs även en stor del av vår utvecklingsverksamhet. Vi har också Volvo Construction Equipments största demoanläggning för anläggningsmaskiner med besökare från hela världen!
Rollen
Som produktionsledare inom produktion och företrädare för Volvo Construction Equipment ansvarar du, tillsammans med ditt team, för att uppfylla våra produktionsmål samt för att driva utveckling med Volvos värderingar som grund.
Hos oss får du arbeta i en verksamhet där säkerhet och kvalité är starka kärnvärden.
Vår produktion är inne i en expansiv fas och vi går en spännande framtid till mötes. Vi söker nu två produktionsledare inom området bearbetning. Ledare som brinner för att utveckla sina medarbetare, vår verksamhet och sig själva.
Vem är du?
Du är kommunikativ och kreativ, du ser möjligheter och du har en god förmåga att stödja och inspirera till både medarbetares och verksamhetens utveckling. Du har antagligen tidigare erfarenhet från tillverkningsindustrin eller liknande flödesorienterad verksamhet, och vi ser gärna att du har tidigare ledarerfarenhet. Det viktigaste är att du med dina erfarenheter bidrar till att utmana och utveckla vår verksamhet. För oss är det viktigt att du som ledare är flexibel, prestigelös och stimuleras av att ta dig an nya utmaningar och arbetsuppgifter.

Mångfald är för oss nyckeln till vår nuvarande och framtida framgång. Hos oss finns en fantastisk bredd av olikheter, som vi omvandlar till konkurrensfördelar.

Volvo erbjuder dig som ledare goda utvecklingsmöjligheter och du kommer att ha stöd av erfarna och väldigt kompetenta kollegor.
Visst låter det spännande! Hör gärna av dig till mig om du har några frågor, jag ser fram emot att prata med dig!
Pontus Ekström, Chef Bearbetning, tel. +46 16 558 56 91
Fackliga kontaktpersoner:
Susanne Karlsson, tel. +46 16 201 92 32, Unionen
Pasi Järvelä, tel. +46 16 541 56 82, Ledarna
Karl Erbs, tel. +46 16 541 53 45, Akademikerna
Paul Nordström, tel. +46 16 541 44 07, IF Metall

About Us

Volvokoncernen är en av världens ledande tillverkare av lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner och marin- och industrimotorer under de ledande varumärkena Volvo, Renault Trucks, Mack, UD Trucks, Eicher, SDLG, Terex Trucks, Prevost, Nova Bus, UD Bus och Volvo Penta.

Volvo Construction Equipment är ett globalt företag som drivs av passion, nyfikenhet och av vårt mål att bygga världen vi vill leva i. Vi tror att endast genom fantasi och teamarbete kan vi utveckla en värld som är renare, smartare och mer sammanlänkad. Vår företagskultur återspeglar denna övertygelse genom den omsorg och tillit den innebär för våra kunder, medarbetare och leverantörer.Människorna är det centrala i vår verksamhet. Det är genom vårt starka nätverk av begåvade, vetgiriga och innovativa människor som vi har kunnat bana väg för en mer hållbar framtid. Den globala anläggningsindustrin är vår spelplan och våra medarbetare är vår största tillgång.

Vi kan bara fortsätta sticka ut som branschledare genom de människor som driver oss framåt. Bli en del av vårt team och hjälp oss att bygga morgondagen.

We want to get to know you

Application Process

Apply

An email confirmation will be sent as soon as you submit your application. After this, it is still possible to update your personal profile.

Interview

If selected for an interview, you will be contacted with information about the following process steps: second interview, assessments and references.

Selection

All candidates will be notified when a final candidate is selected for the job. You can choose for us to keep your resume in our database and activate a search agent that will look for other jobs that match your profile.

Introduction

When you begin your employment, you will receive an introduction to help you quickly become part of the team and start working with your tasks in the best possible way.

Testimonials

Similar Jobs