Produktionsberedare

Vill du vara med att arbeta med Produktionsberedning på Volvo CE i Braås?
Just nu söker vi en ny medarbetare för tjänsten som produktionsberedare på produktionsteknik.
Detta är vi:
Hos oss på Produktionsteknik logistik blir du del av ett team på 12 personer som arbetar med både löpande arbete och utveckling av vårt logistikflöde och vår beredningsprocess i fabriken. Vi producerar världens bästa dumprar och finns i Braås, Sverige.
Du erbjuds ett varierande arbete med mycket eget ansvar och goda utvecklingsmöjligheter.
Om dig:
Vi tror att det är rätt vilja som kan göra skillnad. Du trivs med att jobba i team och att utveckla såväl dig själv som dina kollegor. Du ska se dig själv arbeta i en miljö där du utmanas i dina kunskaper inom produktionsteknik och du drivs av att utveckla nya arbetssätt tex använda VR mm. Som person är du ansvarstagande och strukturerad i ditt arbetssätt. Du är även initiativrik och drivande och kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Som beredare är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och kommunicera.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Produktionsberedning i produktprojekt samt vid löpande produkt- och processförändringar
 • Analys av maskinstruktur med avseende på producerbarhet/optimal produktionssekvens
 • Utveckla metoder och verktyg inom beredningsprocessen. Ett viktigt fokus för beredningsarbetet är att skapa goda förutsättningar för att förbättra och bibehålla ergonomin i produktion
 • Framtagning av arbetsinstruktioner inkl materialberedning
 • Vara ett stöd till produktionstekniker i produktprojekt samt vid löpande produkt och processförändringar
Önskvärda kvalifikationer
 • Högskole- eller civilingenjör (företrädesvis med maskinteknisk inriktning) eller annan eftergymnasial utbildning kombinerad med god erfarenhet
 • God samarbetsförmåga, drivande, strukturerad och resultatinriktad samt har förmågan att skapa delaktighet och engagemang
 • Förståelse för och kunskap kring integrering av produkt och produktionsprocess
 • Goda kunskaper inom CATIA och SAP eller motsvarande
 • Goda kunskaper i Excel
 • Erfarenhet från produktionsberedning inom fordonsindustrin är meriterande
 • Behärskar svenska och engelska såväl i tal som i skrift
 • B-körkort
För ytterligare information, vänligen kontakta:
Andreas Ulvagården, Produktionstekniskchef Logistik, tel: +46 470 38 77 72
Fackliga kontaktpersoner:
Johan Ask, Unionen, tel: +46 470 38 75 03
Jesper Alvarsson, Akademikerna, tel: +46 470 38 77 43

About Us

Volvokoncernen är en av världens ledande tillverkare av lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner och marin- och industrimotorer under de ledande varumärkena Volvo, Renault Trucks, Mack, UD Trucks, Eicher, SDLG, Terex Trucks, Prevost, Nova Bus, UD Bus och Volvo Penta.

Volvo Construction Equipment är ett globalt företag som drivs av passion, nyfikenhet och av vårt mål att bygga världen vi vill leva i. Vi tror att endast genom fantasi och teamarbete kan vi utveckla en värld som är renare, smartare och mer sammanlänkad. Vår företagskultur återspeglar denna övertygelse genom den omsorg och tillit den innebär för våra kunder, medarbetare och leverantörer.Människorna är det centrala i vår verksamhet. Det är genom vårt starka nätverk av begåvade, vetgiriga och innovativa människor som vi har kunnat bana väg för en mer hållbar framtid. Den globala anläggningsindustrin är vår spelplan och våra medarbetare är vår största tillgång.

Vi kan bara fortsätta sticka ut som branschledare genom de människor som driver oss framåt. Bli en del av vårt team och hjälp oss att bygga morgondagen.

We want to get to know you

Application Process

Apply

An email confirmation will be sent as soon as you submit your application. After this, it is still possible to update your personal profile.

Interview

If selected for an interview, you will be contacted with information about the following process steps: second interview, assessments and references.

Selection

All candidates will be notified when a final candidate is selected for the job. You can choose for us to keep your resume in our database and activate a search agent that will look for other jobs that match your profile.

Introduction

When you begin your employment, you will receive an introduction to help you quickly become part of the team and start working with your tasks in the best possible way.

Testimonials

Similar Jobs