Mekaniker

Vilka är vi?
Anläggningen i Flen är en remanfacturing enhet inom Powertrain. Vi hjälper övriga Volvo att renovera och nyproducera motorer av olika slag. Här kommer du i kontakt med små och stora samt nya och gamla motorer till lastbilar, personbilar, anläggningsmaskiner och båtar. Det arbetar idag cirka 220 personer vid anläggningen i Flen. Vi är en del av en global organisation vilken arbetar med renovering i hela världen. Vi är öppna och visar varandra respekt genom att ta ansvar och samarbeta på ett så bra sätt som möjligt.
Arbetsbeskrivning
Vi söker en mekaniker maskinreparatör som kommer att arbeta med att installera, reparera, felsöka och underhålla maskiner. Underhållsavdelningen består av en grupp elektriker, mekaniker och verktygsmakare och stöttar hela fabriken med dess maskinpark.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för verkstadsteknik. Du som person är öppen, flexibel och noggrann med en hög känsla för säkerhet, miljö och kvalitet. Du är kreativ och förbättringsbenägen. Vidare är du en lagspelare som hjälper till där det behövs samt delar med dig av dina erfarenheter.
Kvalifikationer
  • Mycket goda kunskaper i Svenska, både i tal och skrift
  • Erfarenhet från tillverkande industri är meriterande
  • Du kan utföra installationer felsöka och reparera processutrustning inkl luftmaskiner (mekanik, pneumatik och styr/reglerteknik)
  • Erfarenhet och kunskap av förbättringsarbete enligt Lean production eller liknande är meriterande
  • Svetskunskaper med erfarenhet av el-och gassvetsning
  • Kunskap i bearbetning (svarvning, fräsning), gärna programmering av maskiner
  • Heta arbeten & Truckkort
Vem är du?
Som person är du målfokuserad, flexibel och ansvarstagande. Du är kommunikativ och van att jobba i team. Du har ett strukturerat arbetssätt, är stresstålig och tar självständiga initiativ.

Låter det intressant?

Frågor besvaras av rekryterande chef Fabio Ximenes, tfn 031-322 08 42.
Facklig kontaktperson IF Metall Carlos Orrego 0157-651 13

About Us

Volvokoncernen är en av världens ledande tillverkare av lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner och marin- och industrimotorer under de ledande varumärkena Volvo, Renault Trucks, Mack, UD Trucks, Eicher, SDLG, Terex Trucks, Prevost, Nova Bus, UD Bus och Volvo Penta.

Volvo Group Trucks Operations utför all produktion av koncernens motorer och växellådor och all produktion av Volvo-, Renault- och Mack-lastbilar. Organisationen ansvarar för att förse koncernens kunder med reservdelar och för att konstruera, driva och optimera logistik- och försörjningskedjan för alla varumärken, produktionsanläggningar och distributionscenter där Volvokoncernen bedriver verksamhet. Hos Volvo Group Trucks Operations blir du en del av ett sammansatt team med mycket skickliga yrkesmänniskor som arbetar med passion, litar på varandra och inte räds förändringar för att ligga steget före. Vi gör våra kunder till vinnare.

We want to get to know you

Application Process

Apply

An email confirmation will be sent as soon as you submit your application. After this, it is still possible to update your personal profile.

Interview

If selected for an interview, you will be contacted with information about the following process steps: second interview, assessments and references.

Selection

All candidates will be notified when a final candidate is selected for the job. You can choose for us to keep your resume in our database and activate a search agent that will look for other jobs that match your profile.

Introduction

When you begin your employment, you will receive an introduction to help you quickly become part of the team and start working with your tasks in the best possible way.

Testimonials

Similar Jobs