El- och instrumenttekniker

El- och instrumenttekniker
Dags för nästa steg i karriären!
Vi söker dig som är tekniskt lagd, handlingskraftig och har god hand om olika instrument och utrustningar. Du är en problemlösare med inre driv, framåtanda och en vilja att utvecklas. Som tekniker är du noggrann i arbetet och hanterar högt tempo på ett bra sätt.
Är du dessutom nyfiken och vill lära dig något nytt varje dag och med en stor flexibilitet i vardagen?
Då kommer du att passa perfekt i vår organisation!
Vi söker en person som är intresserad av motorutveckling i allmänhet men först och främst mot service, support och förebyggande underhåll.
Service och support är ett mycket viktigt område i utvecklingen och testningen av Volvo Pentas dieselmotorer.
Servicegruppen består av ett team med ansvar för all service, kalibrering och underhåll av mätutrustning.
Du bidrar med en erfarenhet av instrumentteknik, kalibrering och mätteknik. Vi tror att du har arbetat i en liknande roll tidigare med utbildning och kunskap inom teknikområdet; el- eller instrumentering eller liknande.
Som person är du teknikintresserad och engagerad samt delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Vi vill att du värnar om att bidra till ett gott arbetsklimat, positivt synsätt och med ett bra samarbete med både kunder och kollegor.
Vidare önskar vi att du är noggrann och inte rädd för att ta initiativ för problemlösning.
Dina dagar som el- och instrumenttekniker är varierande, exempel på arbetsuppgifter är;
  • Kalibrering och felsökning av instrument
  • Reparation och tillverkning av kablage till prototypmotorer, instrument och motorprovrum
  • Du deltar i arbete vid förebyggande åtgärder av underhåll och säkerställer proaktivt att dessa fungerar
  • Inspektion och underhåll av elektriska installationer i motorprovrum
  • Du arbetar med frånkoppling och återinkoppling av elektrisk utrustning i reparation och utbyte samt inspektion och underhåll av elektriskt utrustning i allmänhet
  • Din bakgrund

Vi söker dig som har minst en gymnasieutbildning inom el/automation.
Meriterande är tidigare relevant yrkeserfarenhet inom motorutveckling och underhåll samt har El-behörighet.
Du har B-körkort samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
För mer information vänligen kontakta:
Elisabeth Hogander, Tel: 46313226995

About Us

Volvokoncernen är en av världens ledande tillverkare av lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner och marin- och industrimotorer under de ledande varumärkena Volvo, Renault Trucks, Mack, UD Trucks, Eicher, SDLG, Terex Trucks, Prevost, Nova Bus, UD Bus och Volvo Penta.

Hos Volvo Penta, en världsledande leverantör av motorer och kompletta drivsystem för marint och industriellt bruk, blir du en del av ett globalt, sammansatt team med mycket skickliga yrkesmänniskor som arbetar med passion, litar på varandra och inte räds förändringar för att ligga steget före. Vi gör våra kunder till vinnare.

We want to get to know you

Application Process

Apply

An email confirmation will be sent as soon as you submit your application. After this, it is still possible to update your personal profile.

Interview

If selected for an interview, you will be contacted with information about the following process steps: second interview, assessments and references.

Selection

All candidates will be notified when a final candidate is selected for the job. You can choose for us to keep your resume in our database and activate a search agent that will look for other jobs that match your profile.

Introduction

When you begin your employment, you will receive an introduction to help you quickly become part of the team and start working with your tasks in the best possible way.

Testimonials

Similar Jobs