Underhållsreparatör med inriktning mot EL-automation

Volvo Construction Equipment AB, Operation Hallsberg
söker
Underhållsreparatör med inriktning på EL-automation
Vore det inte fantastiskt att vara en del av Volvo CE i Hallsberg som är med och tillverkar världens bästa anläggningsmaskiner? Att vi dessutom gör det genom fokus på ledarskap, lagarbete, glädje och kompetens är väl pricken över i:et?
Är du den som ser lösningar istället för problem? Gillar du ordning och reda? Har du lätt att samarbeta i team samt arbeta självständigt? Vill du få möjligheten att utvecklas? Just nu söker vi dig som vill vara med i vårt team på underhållsavdelningen!
Detta kommer du att göra:
Som underhållsreparatör kommer du arbeta i skift med att utföra underhåll på vår produktionsutrustning men även utföra reparationer vid akuta stopp. Tillsammans med våra operatörer kommer du och teamet utveckla ett bra operatörsunderhåll för att sträva efter att ha en störningsfri produktion.
Fabrikens ledord är: Säkerhet först, Kul på jobbet och personbästa varje dag. Med fokus på dessa ledord kan vi erbjuda dig en spännande position med härliga kollegor.
För att lyckas och trivas i rollen bör du:
Minst ha en 3-årig teknisk gymnasieutbildning inriktning på automation eller erfarenhet av yrket. Merit är om du är bekväm med maskiner och utrustning inom plåtbearbetning, svetsning, automatiserade anläggningar och måleri. Som person är du noggrann, strukturerad och drivs av att utveckla vår fabrik i riktning mot absolut världsklass.
Som sagt, låter inte detta som en fantastisk möjlighet? Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande!
För närmare upplysningar om tjänsten, vänligen kontakta:
Johakim Nilsson, Underhållschef: +46 16 5414494
Fackliga företrädare:
Henrik Zegelsson, IF Metall: +46 16 5415382
Sista ansökningsdag:

2019-09-30. Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande. Skicka därför in din ansökan redan i dag.

About Us

Volvokoncernen är en av världens ledande tillverkare av lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner och marin- och industrimotorer under de ledande varumärkena Volvo, Renault Trucks, Mack, UD Trucks, Eicher, SDLG, Terex Trucks, Prevost, Nova Bus, UD Bus och Volvo Penta.

Volvo Construction Equipment är ett globalt företag som drivs av passion, nyfikenhet och av vårt mål att bygga världen vi vill leva i. Vi tror att endast genom fantasi och teamarbete kan vi utveckla en värld som är renare, smartare och mer sammanlänkad. Vår företagskultur återspeglar denna övertygelse genom den omsorg och tillit den innebär för våra kunder, medarbetare och leverantörer.Människorna är det centrala i vår verksamhet. Det är genom vårt starka nätverk av begåvade, vetgiriga och innovativa människor som vi har kunnat bana väg för en mer hållbar framtid. Den globala anläggningsindustrin är vår spelplan och våra medarbetare är vår största tillgång.

Vi kan bara fortsätta sticka ut som branschledare genom de människor som driver oss framåt. Bli en del av vårt team och hjälp oss att bygga morgondagen.

We want to get to know you

Application Process

Apply

An email confirmation will be sent as soon as you submit your application. After this, it is still possible to update your personal profile.

Interview

If selected for an interview, you will be contacted with information about the following process steps: second interview, assessments and references.

Selection

All candidates will be notified when a final candidate is selected for the job. You can choose for us to keep your resume in our database and activate a search agent that will look for other jobs that match your profile.

Introduction

When you begin your employment, you will receive an introduction to help you quickly become part of the team and start working with your tasks in the best possible way.

Testimonials

Similar Jobs