Materiaalbehandelaar

Takenpakket:
  • Je zorgt ervoor dat onderdelen tijdig en efficiënt op hun bestemming geraken. Dit kan met behulp van een heftruck, tugger of reachtruck.
  • Je staat in voor het uitsorteren en verpakken van materiaal.
  • Aan de hand van een checklijst controleer je het materiaal en jouw werk.
  • Je volgt nauwgezet de werkinstructies (vb.scannen, registreren, escaleren) • Jouw werkzone, jouw trots daarom sta je in voor de orde & netheid.

Dit is onze materiaalbehandelaar:
  • Ervaring als intern chauffeur, attest is een plus maar geen vereiste.
  • Heeft een veiligheidsfunctie, waardoor veiligheid op de eerste plaats komt.
  • Ervaring met logistieke systemen (scannen, registreren).
  • Een zelfstandige teamplayer met een positieve werkattitude.
De Volvo Group zorgt voor vooruitgang door het aanbieden van transportoplossingen. En dit in de vorm van trucks, bussen, bouwmachines, aandrijvingen voor maritieme en industriële toepassingen, financiering en diensten, die ervoor zorgen dat de uptime en productiviteit van onze klanten verhogen. De Volvo Group, die in 1927 werd opgericht, zet zich in om het toekomstige landschap van duurzame transport- en infrastructuuroplossingen vorm te geven. Er zijn talloze carrièremogelijkheden binnen de toonaangevende merken en entiteiten van de groep die een cultuur delen van vertrouwen, passie, high performance, verandering en het succes van de klant.
www.volvogroup.com/career

Een nieuw tijdperk is aangebroken. Technologieën zoals big data, automatisering en kunstmatige intelligentie veranderen de manier waarop we naar productie en logistiek kijken. Volvo Group Trucks Operations is de organisatie die verantwoordelijk is voor de productie en logistiek van vrachtwagens binnen de Volvo Group en geeft vorm aan de toekomstige industrieën.

Volvo Group Trucks Operations omvat alle productie van de motoren en transmissies van de Groep, evenals de productie van Volvo-, Renault- en Mack-trucks. De organisatie is ook verantwoordelijk voor de levering van reserveonderdelen aan de klanten van de Groep en voor het ontwerpen, bedienen en optimaliseren van logistieke en toeleveringsketens voor alle merken. Samen vertegenwoordigen Volvo Group Trucks Operations 30.000 medewerkers in 30 fabrieken en 50 distributiecentra over de hele wereld. Onze wereldwijde industriële voetafdruk biedt een kans op een internationale carrière in een geavanceerde industriële omgeving, waar continue verbetering de basis vormt. Sluit je ook aan bij onze teams!

We want to get to know you

Application Process

Apply

The journey begins! An email confirmation will be sent as soon as you submit your application. After this, it is still possible to update your personal profile by login in to your account. The hiring team will review your application together with the hiring manager. Shortlisted candidates will be contacted with information about the following steps.

Testimonials