×

Volvo GTO - Vi växer och behöver fler duktiga tekniker och ingenjörer!

Vilka är vi?
Volvo Group Trucks Operations är Volvokoncernens produktionsorganisation för lastbilar, motorer och växellådor med en internationell och industriell miljö av världsklass. På Volvo GTO i Köping tillverkas transmissioner – växellådor och marina drev – till flera av Volvokoncernens produkter. Anläggningen i Köping är konkurrenskraftig på världsmarknaden och stora investeringar har gjorts och fortsätter att göras för att öka produktionskapaciteten och ta hand om nya produkter. Idag arbetar cirka 1550 medarbetare vid anläggningen i Köping och med kommande investeringar i fabriken och industrialisering av nya produkter behöver vi nu utöka vår personalstyrka inom bla Industrial Engineering.
Fabriken i Köping är utnämnd som ett ”Center of Excellence” inom Volvogruppen vilket betyder att vi jobbar både lokalt och globalt. Industrial Engineering består av 180st medarbetare fördelat på tio avdelningar med olika ansvarsområden. Vi arbetar med att supporta den dagliga produktionen inom montering, bearbetning och värme- och ytbehandling i produktionstekniska frågor. Enheten ansvarar även för att implementera nya teknologier samt att driva vår produkt- och projektportfölj.
För oss innebär teknik viljan att röra sig framåt, att ständigt arbeta tillsammans för att bli bättre och prestera bättre. Det innebär kreativt och innovativt tänkande, utvecklingsinriktad och revolutionerande problemlösning – allt för att nå vår ambition och riktning för Köpingsfabriken – ”Vi ska bli världens bästa transmissionsfabrik”
Vill du vara en del av ett fantastiskt team på vår spännande resa mot framtidens teknik?
Vi söker Production Engineers av alla dess slag, både riktade mot bearbetning och montering. Vi söker också ingenjörer på olika erfarenhetsnivåer inom liknande arbete. Om du har intresse eller erfarenhet inom tillverkade industri, så finns det tveklöst en plats för dig hos oss. Tveka inte att söka någon av följande roller:
  • Production Engineer – 0-2 års erfarenhet
  • Experienced Production Engineer – minst 2 års erfarenhet
  • Senior Production Engineer – minst 5 års erfarenhet
  • Tekniska projektledare – minst 5 års erfarenhet

Vad erbjuder vi?
Som medarbetare hos oss har du goda möjligheter till personlig utveckling. Du kan växa inom teknikområdet och bli en expert som både får möjligheten att samarbeta med universitet samt utveckla helt nya metoder och sprida kunskap globalt inom Volvo. Du kan också få chansen att växa inom projektledning då vår organisation projektleder en stor del av alla verksamhetsprojekt inom anläggningen. Det finns även goda möjligheter att växa inom ledarskap och att gå i riktning mot en roll som chef.
Vem är du?
Viktigt för vår organisation är att du har ett starkt tekniskt intresse samt en bevisad förmåga av att bidra i en lagorienterad miljö. Vi ser också att du kan arbeta kreativt, analytiskt och strukturerat med en förmåga att driva flera uppgifter parallellt. Du har en ambition av att ständigt utveckla dig själv, organisationen och dess kunder. Eftersom du tillhör en av företagets stödfunktioner, så är det av största vikt att du är serviceinriktad, har en hög grad av leveransprecision och fokuserar på att alltid ha en nöjd kund.
För att passa in i rollerna ser vi gärna att du uppfyller följande kriterier:
  • B.sc alternativt M.sc inom relevant område, alternativt annan eftergymnasial utbildning kombinerad med relevant erfarenhet från tillverkande industri
  • Goda kunskaper i grundläggande ingenjörsverktyg
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • God samarbetsförmåga
  • God kommunikativ förmåga
  • Projektledarerfarenhet är meriterande

Inom Volvo värdesätter vi mångfald och jämställdhet, allt efter övertygelsen om att detta leder till utveckling.
Låter det intressant?
Skicka in din ansökan senast den 22/10 -21 via lediga tjänster på Violin. Märk ansökan med vilken roll du är intresserad av. Urval kan komma att ske löpande så vänta inte med din ansökan. För frågor om tjänsten kontakta Teknikområdeschef Anders Lindin, 072-862 46 26 eller HRBP Emelie Skälhammar 072-862 45 05.
Fackliga kontakter:
Unionen, Mats Bergdahl, 0221- 45 78 41
Akademikerna, Andreas Myrelid, 0221- 41 45 51
Ledarna, Ruben Ochoa, 0221 457651
Volvokoncernen skapar välstånd genom transportlösningar och erbjuder lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner, kraftgenerering och motorer för marina samt industriella tillämpningar, finansiering och tjänster som ökar våra kunders drifttid och produktivitet. Volvokoncernen, grundad 1927, har åtagit sig att forma det framtida landskapet för hållbara transporter och infrastrukturlösningar. Obegränsade karriärmöjligheter erbjuds inom koncernens ledande varumärken och enheter, som delar en kultur av Tillit, Passion, Prestation, Förändring och Framgångar för kunden.
www.volvogroup.com/career

Volvo Group Trucks Operations utför all produktion av koncernens motorer och växellådor och all produktion av Volvo-, Renault- och Mack-lastbilar. Organisationen ansvarar för att förse koncernens kunder med reservdelar och för att konstruera, driva och optimera logistik- och försörjningskedjan för alla varumärken, produktionsanläggningar och distributionscenter där Volvokoncernen bedriver verksamhet. Hos Volvo Group Trucks Operations blir du en del av ett sammansatt team med mycket skickliga yrkesmänniskor som arbetar med passion, litar på varandra och inte räds förändringar för att ligga steget före. Vi gör våra kunder till vinnare.

We want to get to know you

Application Process

Apply

The journey begins! An email confirmation will be sent as soon as you submit your application. After this, it is still possible to update your personal profile by login in to your account. The hiring team will review your application together with the hiring manager. Shortlisted candidates will be contacted with information about the following steps.

Testimonials