×

Senior Project Manager Logistik Skövde

Är du intresserad av tillverkning, brinner för ny teknik och har ett stort intresse för projektledning? Vill du ta chansen att vara en del i vår resa mot fossilfri produktion och nollutsläppsprodukter? I denna tjänst söker vi dig som tillsammans med oss vill utveckla vår verksamhet för att möta framtidens krav.
Om oss
Teknologiområde logistik består idag av ca 25 medarbetare och vårt uppdrag är att säkerställa grundskick, förbättra, utveckla både egen verksamhet och logistikavdelningar och implementera produkt och industriprojekt samt driva teknologiutveckling inom logistik. Vi behöver nu förstärkning i vår projektgrupp, den består idag av 9 ingenjörer som arbetar som beredare, projektledare och specialister.
Om dig
Vi söker dig som vill ta chansen att vara en del i vår transformationsresa och leda de projekt som introducerar nya produkter och/eller bygger upp nya logistikflöden. Du är en utåtriktad och nyfiken person med god förmåga att strukturera komplexa arbetsuppgifter och leda andra. Du behöver ha en god kommunikativ förmåga och ha lätt för att samarbeta.
Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är varierande och spänner över ett stort område. Det kan exempelvis vara att leda utredningar, produkt- och verksamhetsprojekt och kravställning av logistikflöden. Digitalisering av materialhantering och kravställning av nya systemlösningar. Det kan även vara att arbeta med utveckling av effektiva material- och informationsflöden. Ha omvärldsbevakning för att säkerställa teknikutveckling inom eget område och att tvärfunktionellt säkerställa effektiva materialflöden.
Kvalifikationer
  • Civil- eller Högskoleingenjör, eller av oss bedömd likvärdig kompetensnivå
  • Gedigen erfarenhet inom projektledning, Volvos interna projektstyrningsmodell PSM är meriterande
  • Erfarenhet av produktionstekniskt arbete, gärna med erfarenhet från liknande verksamheter
  • God förmåga att uttrycka sig på svenska och engelska (tal och skrift)

Är du nyfiken? Har du frågor? Ring mig!
Ulrika Falk, Teknik Logistik, Skövde
Tel: 0500 524542
Ansökan: Din ansökan skickas senast 14 oktober 2021 via Volvogroup.com/Careers, urval och intervju sker löpande.
Volvokoncernen skapar välstånd genom transportlösningar och erbjuder lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner, kraftgenerering och motorer för marina samt industriella tillämpningar, finansiering och tjänster som ökar våra kunders drifttid och produktivitet. Volvokoncernen, grundad 1927, har åtagit sig att forma det framtida landskapet för hållbara transporter och infrastrukturlösningar. Obegränsade karriärmöjligheter erbjuds inom koncernens ledande varumärken och enheter, som delar en kultur av Tillit, Passion, Prestation, Förändring och Framgångar för kunden.
www.volvogroup.com/career

Volvo Group Trucks Operations utför all produktion av koncernens motorer och växellådor och all produktion av Volvo-, Renault- och Mack-lastbilar. Organisationen ansvarar för att förse koncernens kunder med reservdelar och för att konstruera, driva och optimera logistik- och försörjningskedjan för alla varumärken, produktionsanläggningar och distributionscenter där Volvokoncernen bedriver verksamhet. Hos Volvo Group Trucks Operations blir du en del av ett sammansatt team med mycket skickliga yrkesmänniskor som arbetar med passion, litar på varandra och inte räds förändringar för att ligga steget före. Vi gör våra kunder till vinnare.

We want to get to know you

Application Process

Apply

The journey begins! An email confirmation will be sent as soon as you submit your application. After this, it is still possible to update your personal profile by login in to your account. The hiring team will review your application together with the hiring manager. Shortlisted candidates will be contacted with information about the following steps.

Testimonials