×

Produktionsledare

MONTERINGEN
söker Produktionsledare

Vi söker dig som vill arbeta för mångfald, laganda och ständig utveckling. För oss är det viktigt att individen sätts i centrum och att du har en nyfikenhet och intressa av att möta alla medarbetare.
I rollen som produktionsledare är det även viktigt att du är en person som trivs med att arbeta i en dynamisk miljö där du växlar mellan strategiska och operativa arbetsuppgifter. Genom eget engagemang och ett coachande ledarskap är du en del i att driva vår verksamhet framåt.
I rollen som produktionsledare ligger ditt fokus på följande uppgifter:
  • Utveckla lagarbete och lagmedlemmar som med engagemang och stolthet arbetar för att avdelningens ska nå sina mål.
  • Med ledningsgruppen utveckla verksamheten i en långsiktigt hållbar riktning
  • Leda förändringar genom att tillämpa ett coachande, kommunikativt och inkluderande förhållningssätt
  • Arbeta för en god fysisk och psykosocial arbetsmiljö där förtroendefulla relationer utgör grunden för vår framgång

Kunskap och erfarenheter som efterfrågas:
  • Erfarenhet av att leda och utveckla både människor och verksamhet.
  • Erfarenhet från praktiskt och teoretiskt arbete med VPS.
  • Erfarenhet av mångfaldsledarskap, att använda individers speciella egenskaper och talanger för att nå resultat.
  • Erfarenhet av att arbeta med din egen personliga utveckling.
  • Vi ser gärna att du som söker har relevant högskoleexamen.

Omfattning: Tjänsten är en visstidsanställning, tillträde efter överenskommelse.
Övrigt: Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden
För mer info kontakta avd.chef: Hanna Synnergren 0728-623676, Jonas Falk 0735-588169 eller Linda Pettersson 0735-588449.
Volvokoncernen skapar välstånd genom transportlösningar och erbjuder lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner, kraftgenerering och motorer för marina samt industriella tillämpningar, finansiering och tjänster som ökar våra kunders drifttid och produktivitet. Volvokoncernen, grundad 1927, har åtagit sig att forma det framtida landskapet för hållbara transporter och infrastrukturlösningar. Obegränsade karriärmöjligheter erbjuds inom koncernens ledande varumärken och enheter, som delar en kultur av Tillit, Passion, Prestation, Förändring och Framgångar för kunden.
www.volvogroup.com/career

Volvo Group Trucks Operations utför all produktion av koncernens motorer och växellådor och all produktion av Volvo-, Renault- och Mack-lastbilar. Organisationen ansvarar för att förse koncernens kunder med reservdelar och för att konstruera, driva och optimera logistik- och försörjningskedjan för alla varumärken, produktionsanläggningar och distributionscenter där Volvokoncernen bedriver verksamhet. Hos Volvo Group Trucks Operations blir du en del av ett sammansatt team med mycket skickliga yrkesmänniskor som arbetar med passion, litar på varandra och inte räds förändringar för att ligga steget före. Vi gör våra kunder till vinnare.

We want to get to know you

Application Process

Apply

The journey begins! An email confirmation will be sent as soon as you submit your application. After this, it is still possible to update your personal profile by login in to your account. The hiring team will review your application together with the hiring manager. Shortlisted candidates will be contacted with information about the following steps.

Testimonials