×

Volvo CE Arvika söker produktionstekniker med inriktning svets

Gillar du svetsning & automation och tror på förbättring och utveckling? Är du nyfiken och har drivet att ta dig an nya utmaningar? Vill du bidra med dina erfarenheter och kunskaper gällande produktionsteknik? Då är du rätt person för oss!
Arbetsbeskrivning
Du kommer tillsammans med dina kollegor ansvara för att bästa metod tas fram enligt mål och överenskommelser och vara delaktig i avdelningens målstyrning, strategisk ansvar, produktprojekt och grupputveckling. Arbete inkluderar även stabilisering och utveckling av processer samt rationalisering och ständiga förbättringar av teknisk karaktär. En naturlig del i ditt arbete hos oss är att koordinera stödet mellan produktionsteamet och övriga resurser men även agera support och störningsavhjälp gällande metodtekniska problem i produktion.
Önskvärda kvalifikationer
Vi söker dig som har en Civilingenjörsutbildning alternativt högskola 120 HP. För att klara av arbetsuppgifterna ser vi att du har kunskaper inom Excel-SAP samt behärskar svenska och engelska både i tal och skrift, detta eftersom arbetsbeskrivningar står på svenska.
Vi ser det meriterande om du har tidigare erfarenhet av svetsning, svetsrobotteknik, produktion och produktionsutveckling. Vi ser gärna att du har god kännedom om ritningsläsning, RPS samt form & läge.
Som person är du strukturerad, vill lära dig nya saker och kan aktivt ta dig an nya arbetsuppgifter, vill ständigt utvecklas och ser en tjusning i att lösa problem. Det är även viktigt att du trivs i nära samarbete med andra samt har en hög samarbets- och kommunikativ förmåga.
Vad kan vi erbjuda?
Jobba i en prestigelös grupp där mångfald är en del av vardagen, vi lär oss av varandra och framförallt delar med oss, inget är omöjligt.
Känner du att detta är någonting för dig, tveka inte, ring för mer information:
Fredrik Ekberg, Produktionsteknisk chef Detaljtillverkning PD, tfn 070-003 44 35
Facklig företrädare:
Facklig kontakt: Unionen, Lars Olsson, tfn 073-765 63 19
Volvokoncernen skapar välstånd genom transportlösningar och erbjuder lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner, kraftgenerering och motorer för marina samt industriella tillämpningar, finansiering och tjänster som ökar våra kunders drifttid och produktivitet. Volvokoncernen, grundad 1927, har åtagit sig att forma det framtida landskapet för hållbara transporter och infrastrukturlösningar. Obegränsade karriärmöjligheter erbjuds inom koncernens ledande varumärken och enheter, som delar en kultur av Tillit, Passion, Prestation, Förändring och Framgångar för kunden.
www.volvogroup.com/career

Volvo Construction Equipment är ett globalt företag som drivs av passion, nyfikenhet och av vårt mål att bygga världen vi vill leva i. Vi tror att endast genom fantasi och teamarbete kan vi utveckla en värld som är renare, smartare och mer sammanlänkad. Vår företagskultur återspeglar denna övertygelse genom den omsorg och tillit den innebär för våra kunder, medarbetare och leverantörer.Människorna är det centrala i vår verksamhet. Det är genom vårt starka nätverk av begåvade, vetgiriga och innovativa människor som vi har kunnat bana väg för en mer hållbar framtid. Den globala anläggningsindustrin är vår spelplan och våra medarbetare är vår största tillgång.

Vi kan bara fortsätta sticka ut som branschledare genom de människor som driver oss framåt. Bli en del av vårt team och hjälp oss att bygga morgondagen.

We want to get to know you

Application Process

Apply

The journey begins! An email confirmation will be sent as soon as you submit your application. After this, it is still possible to update your personal profile by login in to your account. The hiring team will review your application together with the hiring manager. Shortlisted candidates will be contacted with information about the following steps.

Testimonials

Similar jobs

Engenheiro(a) de Manufatura Jr Manufacturing Engineering Curitiba, Brazil Posted:  Expires:
Senior Manufacturing Engineer - Advanced Manufacturing Manufacturing Engineering Dublin, United States Posted:  Expires:
Produktionsteknisk chef till teknologiområde Bearbetning Manufacturing Engineering Skövde, Sweden Posted:  Expires: