×

Produktionsledare Monteringen

Produktionsledare Monteringen
Det här är vi, dina nya kollegor

På Volvo CE i Braås, som ligger strax utanför Växjö, utvecklar och bygger vi Volvos dumprar. Vi gör allt från produktplanering, utveckling, försäljning och marknadsföring till inköp, tillverkning och montering av hela maskinen. Tillsammans utvecklar och tillverkar vi framtidens ramstyrda dumpermodeller med fokus på en hållbar värld i dag och för kommande generationer.
Nu behöver vi stärka vårt team och söker en Produktionsledare som har driv och passion för att bygga bra lagarbete och engagemang.
Rollen och teamet
Idag består vårt team av fem produktionsledare som tillsammans arbetar nära värdeflödet i vår taktade montering. Vi har ett arbetsklimat som är öppet och stödjande och vi lägger stor vikt vid en bra arbetsmiljö och samarbete både inom avdelningen och tvärfunktionellt. Du kommer att ansvara för ett produktionsområde inom monteringen och ditt arbetslag består av ca 30 medarbetare. I rollen som produktionsledare ansvarar du för att leda, utveckla och coacha dina medarbetare. Genom tydligt ledarskap sätter du medarbetarna i fokus och skapar engagemang, motivation och förändringsvilja. Till din hjälp har du ett par Teamledare som bla ansvarar för gruppens måluppfyllelse, driver förbättringsarbete och fördelar resurserna inom gruppen. Arbetet är förlagt på dagtid.
Du har arbetsmiljö- och budgetansvar för ditt produktionsavsnitt och säkerställer att medarbetarna har rätt kompetens för att utföra sitt arbete. Vi följer hela tiden upp hur det går i produktionen och säkerställer att vi når våra mål och agerar på avvikelser. Arbetet med ständiga förbättringar är en central och naturlig del i vårt arbete. Du kommer även att arbeta med att utveckla dagens flöden. Du rapporterar till chefen för monteringen och ingår i monteringens ledningsgrupp.
Vem är du?
Vi tror att det är rätt inställning och attityd som kommer att göra skillnad inom vår organisation, därför värdesätter vi dina personliga egenskaper högt.
För att lyckas i din nya roll tror vi att du har erfarenhet av ledarskap med personalansvar. Du har förmåga att entusiasmera och coacha dina medarbetare och är en god kommunikatör. Du involverar medarbetarna och skapar en delaktighet i gruppen som bidrar till ett gott resultat. Viktigt är även att du är målinriktad och har en förmåga att kunna se helheten inom ditt eget produktionsflöde, såväl som inom hela monteringen.
Vi arbetar utifrån ett Lean-baserat produktionsupplägg och ser gärna att du har både praktiska och teoretiska kunskaper om Lean Production. Om du har teknisk högskoleutbildning eller teknisk gymnasieutbildning i kombination med några års erfarenhet av arbete i liknande position är det meriterande.
Vi ser fram emot din ansökan och vi intervjuar löpande under ansökningsperioden.
Är du intresserad eller har några frågor, välkommen att kontakta oss:
Robert Blad, chef monteringen, tel: 070-089 76 50
Fackliga kontaktpersoner:
Jimmy Lönnetun, Ledarna, tel: 070-089 76 34
Jesper Alvarsson, Akademikerna, tel: 070-089 77 43
Per Trozell, Unionen, tel: 070-089 76 81
Volvokoncernen skapar välstånd genom transportlösningar och erbjuder lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner, kraftgenerering och motorer för marina samt industriella tillämpningar, finansiering och tjänster som ökar våra kunders drifttid och produktivitet. Volvokoncernen, grundad 1927, har åtagit sig att forma det framtida landskapet för hållbara transporter och infrastrukturlösningar. Obegränsade karriärmöjligheter erbjuds inom koncernens ledande varumärken och enheter, som delar en kultur av Tillit, Passion, Prestation, Förändring och Framgångar för kunden.
www.volvogroup.com/career

Volvo Construction Equipment är ett globalt företag som drivs av passion, nyfikenhet och av vårt mål att bygga världen vi vill leva i. Vi tror att endast genom fantasi och teamarbete kan vi utveckla en värld som är renare, smartare och mer sammanlänkad. Vår företagskultur återspeglar denna övertygelse genom den omsorg och tillit den innebär för våra kunder, medarbetare och leverantörer.Människorna är det centrala i vår verksamhet. Det är genom vårt starka nätverk av begåvade, vetgiriga och innovativa människor som vi har kunnat bana väg för en mer hållbar framtid. Den globala anläggningsindustrin är vår spelplan och våra medarbetare är vår största tillgång.

Vi kan bara fortsätta sticka ut som branschledare genom de människor som driver oss framåt. Bli en del av vårt team och hjälp oss att bygga morgondagen.

We want to get to know you

Application Process

Apply

The journey begins! An email confirmation will be sent as soon as you submit your application. After this, it is still possible to update your personal profile by login in to your account. The hiring team will review your application together with the hiring manager. Shortlisted candidates will be contacted with information about the following steps.

Testimonials

Similar jobs

Installatör av eldfasta installationer Production Skövde, Sweden Posted:  Expires:
Intern: Maintenance Engineering (Spring 2022) Production Dublin, United States Posted:  Expires:
Productiemedewerker - Cabtrim Production Gent (Oostakker), Belgium Posted:  Expires: