×

Teknisk projektledare till Industrial Engineering

Umeåfabriken är en av Volvokoncernens största fabriker. Vi är med våra snart 1800 anställda en av Norrlands största industrier. Här produceras hytter till Volvo Trucks, från plåtrullar till lackerade hytter. Verksamheten är en av världens modernaste med avancerad teknik och kompetenta medarbetare.

Framtiden ser ljus ut och har just genomfört en av de största rekryteringarna vi någonsin gjort. Vi står också inför en spännande tid där vi ställer om mot hållbar produktion där mångfald och Lean är nyckelord. En förutsättning är kreativitet, ny teknik och mod att våga prova nytt.

Vi söker dig som vill vara en del av ett världsledande företag och växa med oss i framtiden. Vi tror att du är intresserad av teknik och känner dig redo att anta en ny utmaning. Kanske är du en sådan som brinner för att förbättra? Hos oss kan du göra skillnad! Det är faktiskt ett krav för att få jobba här.

Vi erbjuder en utmanande och stimulerande roll i en resultatorienterad och tekniskt avancerad miljö där vi tror på inkludering och mångfald. I den här rollen kan du påverka, få möjlighet till att bygga nätverk, skapa kontakter, framtida karriärmöjligheter och påverka framtidens produktion.

Vi söker nu en en teknisk projektledare till industrial engineering. Som teknisk projektledare driver du process och maskinförändringar inom vår hyttfabrik. Arbetet utförs tillsammans med processägare, experter och leverantörer för att nå våra högt ställda mål. Dina arbetsuppgifter består av planering och genomförande från förstudier till test och verifiering inför produktionsstart.

Du leder troligen flera parallella uppdrag och fördjupar dig i någon av våra processer som är tung pressning, karossammansättning eller måleri och ytbehandling. Våra processer har hög automationsgrad. De flesta steg i tillverkningen utförs av robotar i kluster i samarbete med maskiner och fixturer. I denna maskintunga miljö arbetar människor som ska vara trygga, säkra och jobba med en god ergonomi.

Låter det intressant? Vi söker dig som:
  • Är högskole- eller civilingenjör med inriktning produktionsteknik, industriell ekonomi, maskinteknik eller motsvarande
  • Har en stark vilja att lära nytt och utvecklas
  • Besitter grunderna i CAD-verktyg tex Catia, Solidworks eller Inventor
  • Trivs med varierande arbetsuppgifter och har mycket på gång samtidigt
  • Gillar utmaningar och lära medan du gör
  • Behärskar Svenska och Engelska som är vårt koncernspråk
  • Erfarenhet av styrsystem kan vara meriterande
  • Erfarenhet av projektledning är meriterande
Om du är intresserad av en utmaning i en högintensiv miljö, vill utvecklas, lära dig massvis om lastbilstillverkning och har ett nyfiket sätt så är du varmt välkommen att söka. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

Vi kommer se över kandidater löpande och behöver din ansökan så snart som möjligt.

Avtalsområde: Teknikavtalet (Unionen/Adakemikerna/Ledarna)
Arbetstider: Dagtid
Anställningsform: Tillsvidare
Tillträde: Enligt överenskommelse

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Kent Sundberg Chef: 072 8627287
Fredrik Nilsson HRBP: 072 8627967

Fackliga representanter: Marie Nyman tel 072 8628057 för Ledarna, Steve Lindeberg tel 072 8627674 för Akademikerna, Torleif Hiitti tel 072 8627959 för Unionen

Du är välkommen med ditt CV och personliga brev senast den 12:e December 2021.

Vi ber Er respektera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga GDPR. Vänligen använd vår karriärsida.
Volvokoncernen skapar välstånd genom transportlösningar och erbjuder lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner, kraftgenerering och motorer för marina samt industriella tillämpningar, finansiering och tjänster som ökar våra kunders drifttid och produktivitet. Volvokoncernen, grundad 1927, har åtagit sig att forma det framtida landskapet för hållbara transporter och infrastrukturlösningar. Obegränsade karriärmöjligheter erbjuds inom koncernens ledande varumärken och enheter, som delar en kultur av Tillit, Passion, Prestation, Förändring och Framgångar för kunden.
www.volvogroup.com/career

Volvo Group Trucks Operations utför all produktion av koncernens motorer och växellådor och all produktion av Volvo-, Renault- och Mack-lastbilar. Organisationen ansvarar för att förse koncernens kunder med reservdelar och för att konstruera, driva och optimera logistik- och försörjningskedjan för alla varumärken, produktionsanläggningar och distributionscenter där Volvokoncernen bedriver verksamhet. Hos Volvo Group Trucks Operations blir du en del av ett sammansatt team med mycket skickliga yrkesmänniskor som arbetar med passion, litar på varandra och inte räds förändringar för att ligga steget före. Vi gör våra kunder till vinnare.

We want to get to know you

Application Process

Apply

The journey begins! An email confirmation will be sent as soon as you submit your application. After this, it is still possible to update your personal profile by login in to your account. The hiring team will review your application together with the hiring manager. Shortlisted candidates will be contacted with information about the following steps.

Testimonials