×

Produktionsledare

Umeåfabriken är en av Volvokoncernens största fabriker. Vi är med våra snart 1800 anställda en av Norrlands största industrier. Här produceras hytter till Volvo Trucks, från plåtrullar till lackerade hytter. Verksamheten är en av världens modernaste med avancerad teknik och kompetenta medarbetare.

Världen vill ha Volvolastbilar, och det är nu! Tack vare hög efterfrågan har vi möjlighet att ta in flera nya produktionsledare. Vi söker dig som drivs av lagarbete och alltid eftersträvar att utveckla ditt team, vår verksamhet och dig själv. Du som har passion och entusiasm i allt du tar dig för, du som har en tydlig vision om framtiden och som sist men inte minst, alltid sätter kunden i fokus. Är detta du – då kan vi knappt vänta tills vi får träffa dig.

Som produktionsledare på Volvo Lastvagnar får du chansen att vara en del av ett fantastiskt företag, med engagerade medarbetare blir du en del av en organisation i världsklass och tillsammans utvecklar vi varandra. I rollen som produktionsledare hos oss arbetsleder och utvecklar du kompetenta medarbetare i produktion hos oss. Du ansvarar för processen inom ditt område och genom att coacha dina medarbetare når ni gemensamt uppsatta mål. Vidare är du en viktig pusselbit i en ledningsgrupp.

Personlig profil och kvalifikationer
För att vi ska bli en bra match ser vi att du har viljan att bidra till en bättre miljö och ökat välstånd i världen. Du behöver ha förmågan att vara strategisk i en operativ miljö och du har drivet att genomföra och slutföra det du startar. Vår verksamhet förändras dagligen, därför behöver du vara intresserad av förändring och vilja testa dig fram och vara kreativ. Sist men inte minst vill vi att du har modet att säga vad du tycker, att du drivs av att inspirera människor och gillar att ha kul på jobbet.  

Inträdesbiljetten:
  • Relevant utbildning på högskolenivå eller motsvarande kunskaper inom produktion-, logistik- eller kvalitetsledning
  • Har förmåga att organisera och prioritera, så att du får tid att leda på riktigt
  • Kunskap om LEAN-filosofin, problemlösning, standardiserat arbetssätt och ständiga förbättringar
  • Kan kommunicera på svenska och engelska med tydlighet med olika typer av människor
  • Datorvana och erfarenhet av de vanliga i officepaketet
  • Bakgrund ifrån produktionsindustri är meriterande
Om du är intresserad av en utmaning i en högintensiv miljö, vill utvecklas, lära dig massvis om ledarskap och har ett nyfiket sätt så är du varmt välkommen att söka. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

Vi kommer se över kandidater löpande och behöver din ansökan så snart som möjligt.

För mer information, vänligen kontakta:
Andreas Brännström, Area Manager Paint, 072-8627329
Anna Gustavsson, HR Business Partner, 072-8627123
Volvokoncernen skapar välstånd genom transportlösningar och erbjuder lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner, kraftgenerering och motorer för marina samt industriella tillämpningar, finansiering och tjänster som ökar våra kunders drifttid och produktivitet. Volvokoncernen, grundad 1927, har åtagit sig att forma det framtida landskapet för hållbara transporter och infrastrukturlösningar. Obegränsade karriärmöjligheter erbjuds inom koncernens ledande varumärken och enheter, som delar en kultur av Tillit, Passion, Prestation, Förändring och Framgångar för kunden.
www.volvogroup.com/career

Volvo Group Trucks Operations utför all produktion av koncernens motorer och växellådor och all produktion av Volvo-, Renault- och Mack-lastbilar. Organisationen ansvarar för att förse koncernens kunder med reservdelar och för att konstruera, driva och optimera logistik- och försörjningskedjan för alla varumärken, produktionsanläggningar och distributionscenter där Volvokoncernen bedriver verksamhet. Hos Volvo Group Trucks Operations blir du en del av ett sammansatt team med mycket skickliga yrkesmänniskor som arbetar med passion, litar på varandra och inte räds förändringar för att ligga steget före. Vi gör våra kunder till vinnare.

We want to get to know you

Application Process

Apply

The journey begins! An email confirmation will be sent as soon as you submit your application. After this, it is still possible to update your personal profile by login in to your account. The hiring team will review your application together with the hiring manager. Shortlisted candidates will be contacted with information about the following steps.

Testimonials

Similar jobs

Underhållselektriker Maintenance Umeå, Sweden Posted: 
Ausbildung zum Industrie- oder Zerspanungsmechaniker (m/w/d) Production Hameln, Germany Posted: 
Operations Supervisor Production Dublin, United States Posted: