×

Mätteknik- & kvalitetsberedningsingenjör

Vill du ingå i ett team som tar nästa steg in i digitaliseringen och Industri 4.0?

I teamet utvecklar och implementerar vi teknologier som gör det möjligt för oss som företag och site att utnyttja kraften och möjligheterna i all vår data och människorna i verksamheten.
Vi arbetar för att optimera våra processer genom att skapa funktioner, lösningar, verktyg och arbetssätt som behövs för att ha en datadriven produktion i världsklass.

Vi erbjuder en arbetsplats som uppmuntrar nätverkande och tvärfunktionalitet. Vi är måna om att ge förutsättningar för balans mellan arbete och fritid, samt nyttja vår mångfald och utveckla våra medarbetare.

Den vi söker:

En passionerad, nyfiken och driven person med intresse för detaljer och som brinner för mätteknik och kvalitetsberedning.
Din analytiska förmåga är god. Att samla in, utvärdera och dra slutsatser från data är stimulerande för dig.
Du har god kunskap i olika mätmetoder, så som form-, ytjämnhet-, koordinat- och optisk mätning. Tidigare arbete med relevanta ISO-standarder, statistisk processtyrning, duglighet och mätsystemsanalys är meriterande.
Vi ser vidare att du har en relevant högskole-/universitetsutbildning.

Vad du kommer att arbeta med i denna roll:
  • Driva/deltaga i projekt vid införande av nya produkter/komponenter och agera specialist i frågor som rör mätteknik och kvalitetsberedning.
  • Deltaga i utveckling och implementation av nya teknoligier (mät- och verifieringsmetoder, lagring av mätresultat etc. men även införande av dynamiska kontrollinstruktioner och interaktiva operatörsgränssnitt).
  • Deltaga i utvecklingen av våra arbetssätt
  • Bidra till din egen och andra ingenjörers kompetensutveckling.
För ytterligare information, kontakta:
Tobias Sandahl Molinder, Chef Manufacturing Engineering Development
Tel: 0735588147

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan via volvogroup.com så snart som möjligt men senast 23 jan 2022

Vi ber Er respektera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga GDPR. Vänligen använd vår karriärsida.
Volvokoncernen skapar välstånd genom transportlösningar och erbjuder lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner, kraftgenerering och motorer för marina samt industriella tillämpningar, finansiering och tjänster som ökar våra kunders drifttid och produktivitet. Volvokoncernen, grundad 1927, har åtagit sig att forma det framtida landskapet för hållbara transporter och infrastrukturlösningar. Obegränsade karriärmöjligheter erbjuds inom koncernens ledande varumärken och enheter, som delar en kultur av Tillit, Passion, Prestation, Förändring och Framgångar för kunden.
www.volvogroup.com/career

Volvo Group Trucks Operations utför all produktion av koncernens motorer och växellådor och all produktion av Volvo-, Renault- och Mack-lastbilar. Organisationen ansvarar för att förse koncernens kunder med reservdelar och för att konstruera, driva och optimera logistik- och försörjningskedjan för alla varumärken, produktionsanläggningar och distributionscenter där Volvokoncernen bedriver verksamhet. Hos Volvo Group Trucks Operations blir du en del av ett sammansatt team med mycket skickliga yrkesmänniskor som arbetar med passion, litar på varandra och inte räds förändringar för att ligga steget före. Vi gör våra kunder till vinnare.

We want to get to know you

Application Process

Apply

The journey begins! An email confirmation will be sent as soon as you submit your application. After this, it is still possible to update your personal profile by login in to your account. The hiring team will review your application together with the hiring manager. Shortlisted candidates will be contacted with information about the following steps.

Testimonials