×

Servicechef Volvo Truck Center Mölndal

Är du en engagerad person som gillar att arbeta tillsammans med andra för att skapa goda kundrelationer? Är du sugen på att driva vår nyaste och näst största anläggning i regionen?

Läs vidare och hör av dig!


Vi erbjuder dig ett intressant och stimulerande arbete i en organisation som aktivt arbetar med att utveckla verksamheten. Hos oss kommer du arbeta med kunniga och engagerade medarbetare. Som Servicechef hos oss har du ett omväxlande arbete med både frihet och ansvar samt stora möjligheter till personlig utveckling.

Vi söker en driven ledare med intresse för att utveckla affären med kunder tillsammans med våra medarbetare. Som Servicechef ansvarar du för all övergripande verksamhet på anläggningen samt arbetar aktivt för att förbättra lönsamhet och kundtillfredsställelse. Detta innefattar både verkstad och reservdelar för lastbilar och bussar.

Du förväntas initiera och leda utvecklingen av verksamheten där vi utgår ifrån Lean metodiken. Du har fullt resultatansvar, vilket innefattar kundnöjdhet, medarbetarengagemang, intäkter och kostnader. Som Servicechef ansvarar du för att coacha och utveckla din personal och skapa förutsättningar för gruppen att tillsammans arbeta mot gemensamma mål.

Du kommer att ingå i Volvo Truck Center Västs Regionledning och bidra till regionens totala affär och utveckling.

Din profil
Du har daglig kontakt med kunder och det viktigt att du har en hög servicenivå, att du är förtroendeingivande samt att du aktivt arbetar med att utveckla och vårda kundrelationer.
Vi söker dig som har ett inkluderande och inspirerande ledarskap samt strävar efter att vara en förbild och ett stöd för de anställda.

Kvalifikationer:

  • Mycket god branschkännedom med kommersiellt - och affärsdrivet mind-set.
  • Dokumenterade goda ledaregenskaper och förmåga att samarbeta internt och externt.
  • Goda kommunikations- och presentationsegenskaper.
  • Kan utrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska.
  • God vana kring processtyrt arbete.
  • God datakunskap.
  • B-körkort är ett krav, C/D/E-kort är meriterande.


Ytterligare upplysningar lämnas av:
Regionchef Väst Henrik Wickman, tfn 031-588 010

Vi ber Er respektera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga GDPR. Vänligen använd vår karriärsida.

Volvo Lastvagnar ansvarar för marknadsföring, försäljning och servicemarknad av Volvolastbilar och tjänster inom AB Volvo. Marknad Sverige är en del av Volvo Trucks Europe North & Central som är en av försäljningsregionerna globalt inom Volvo Trucks. Volvo Lastvagnar Sverige är en lönsam marknad som bidrar stort till resultatet inom Volvo Trucks. Vårt marknadsbolagskontor är baserat i Göteborg och stöttar 18 privata återförsäljare över hela Sverige samt en helägd återförsäljarorganisation som är baserad i de tre storstadsregionerna. På marknadsbolaget har vi även en avdelning för direktförsäljning som säljer direkt till storkunder i Sverige. Vi har ungefär 550 anställda, varav cirka 490 personer är anställda i Volvos egenägda återförsäljare Volvo Truck Center.

We want to get to know you

Application Process

Apply

The journey begins! An email confirmation will be sent as soon as you submit your application. After this, it is still possible to update your personal profile by login in to your account. The hiring team will review your application together with the hiring manager. Shortlisted candidates will be contacted with information about the following steps.

Testimonials

Similar jobs

Mechanik / Elektromechanik Samochodów Ciężarowych Aftermarket Pruszcz Gdański, Poland Posted: 
Regional Pós-venda Comercial Aftermarket Curitiba, Brazil Posted: 
Mistrz Serwisu Aftermarket Pruszcz Gdański, Poland Posted: