×

Truckförare till Volvo Lastvagnar

Vill du bli en del utav oss på Volvo Lastvagnar? Är du en truckförare av rang, snabbtänkt och en riktig teamplayer? Ja – då är det dig vi söker!

Det går bra för oss och vi behöver fylla på med nya stjärna som vill köra truck hos oss. Du kommer tillhöra vår logistikavdelning, köra truck och förse och se till att allt material är på plats i rätt tid.
Det är här i göteborgsregionen - navet i svensk industri, som framtidsjobben finns. Vi tänker oss att du vill jobba hos oss på Volvo, kanske vet du inte om det själv ännu. I Volvokoncernen är vi 100.000 anställda runt om i världen på ett otal olika arbetsuppgifter. Börjar du hos oss på Tuve får du en grym insyn och kunskap om ett av våra powerbrands i Sverige - Volvo Trucks. Här arbetar vi för mångfald, sökande med olika bakgrund och erfarenheter och eftersträvar 50% kvinnor på vår arbetsplats. Dina arbetstider kommer vara förlagda mellan 06.42-15.48 eller 15..48-00.42. Vi ser att du som söker kan starta din anställning omgående eller inom 2-4 veckor.

En truckförare hos oss är en glad, positiv, driven person som brinner för samarbete och teamwork. För dig är det självklart med säkerhet och kvalitet på arbetsplatsen och det är inget som du kompromissar med. Hos oss uppmuntrar vi till utveckling och ser att du är delaktig i att förbättra vår organisation, dig själv och ditt team. Du har en fördel om du har tidigare erfarenhet och truckvana men det är inget krav här - för personer med rätt attityd och inställnig är allt möjligt! Det enda kravet vi har är att du har godkända betyg i svenska, matte och engelska samt att du innehar B-körkort.

Du måste  
• Vilja bidra till ökad välfärd i världen. Vi bygger världens bästa lastbil och vill vara det självklara valet.
• Vara engagerad och driven i ditt arbete
• Vara proaktiv och hela tiden ligga steget före
• Vara dig själv – alla andra är redan tagna.  

Inträdesbiljetten 
• En lyhörd, inkluderande, samarbetsvillig personlighet som vill utvecklas i livet.   
• Kunna kommunicera och sammarbete med olika typer av människor
• Uppmärksamma andra och de kommer att uppmärksamma dig!
• Godkända gymnasiebetyg i kärnämnena svenska, engelska och matte A 
• B-körkort
• Meriterande med behörigheter för truck A1-4, B1-5 samt D1 (TLP10)

I denna rekrytering vill vi inte ha ett vanligt personligt brev och CV, vi vill förstå din kompetens och vem du är! Besvara dessa sex frågor på max en A4-sida och bifoga som din ansökan: 

• Varför vill du bli truckförare hos oss?
• Vilken erfarenhet har du skaffat dig i livet som matchar denna tjänst
• Beskriv en situation där din förmåga att samarbeta var avgörande för att nå dina mål
• Vad gör du för att leverar ett arbete med hög kvalitet som du är stolt över
• Vad gör du för att utveckla dig själv och lära dig nytt?
• Hur passar ett job som truckförare på Volvo in i planen om ditt liv?
   
Vi behöver din ansökan snarast, men senast 31 Januari 2022. 
Vill du veta mer om hur det är att jobba på Volvo i Tuve? Maila dina frågor till jobb.tuvefabriken@volvo.com  så svarar vi så fort vi kan.

Anställningsform:  
Visstid.
Volvokoncernen skapar välstånd genom transportlösningar och erbjuder lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner, kraftgenerering och motorer för marina samt industriella tillämpningar, finansiering och tjänster som ökar våra kunders drifttid och produktivitet. Volvokoncernen, grundad 1927, har åtagit sig att forma det framtida landskapet för hållbara transporter och infrastrukturlösningar. Obegränsade karriärmöjligheter erbjuds inom koncernens ledande varumärken och enheter, som delar en kultur av Tillit, Passion, Prestation, Förändring och Framgångar för kunden.
www.volvogroup.com/career

Volvo Group Trucks Operations utför all produktion av koncernens motorer och växellådor och all produktion av Volvo-, Renault- och Mack-lastbilar. Organisationen ansvarar för att förse koncernens kunder med reservdelar och för att konstruera, driva och optimera logistik- och försörjningskedjan för alla varumärken, produktionsanläggningar och distributionscenter där Volvokoncernen bedriver verksamhet. Hos Volvo Group Trucks Operations blir du en del av ett sammansatt team med mycket skickliga yrkesmänniskor som arbetar med passion, litar på varandra och inte räds förändringar för att ligga steget före. Vi gör våra kunder till vinnare.

We want to get to know you

Application Process

Apply

The journey begins! An email confirmation will be sent as soon as you submit your application. After this, it is still possible to update your personal profile by login in to your account. The hiring team will review your application together with the hiring manager. Shortlisted candidates will be contacted with information about the following steps.

Testimonials