×

Competence Development Advisor - Volvo Trucks

Introductie

Volvo Trucks Belux is onderdeel van de Volvo Group die een brede range aan transport gerelateerde producten en services levert. De collectieve doelstelling van Volvo Group is om wereldwijd de meest begeerde en succesvolle verlener van transportoplossingen te zijn.


Ontmoet jouw team
De afdeling Service Market & Retail levert een kwaliteitsvolle en efficiënte ondersteuning van het verdelersnetwerk op de Belgische en Luxemburgse markt.

Jouw ideale job ?
 • Je zorgt voor de organisatie van Competence en Trainingsactiviteiten voor ons dealernetwerk
 • Je zorgt voor een optimale planning van de Competence en Trainingsactiviteiten
 • Je beheert het Learning Management Systeem “Navigator”. Dit behelst planning, opvolging van trainingspaden, opvolging van verplichte leeractiviteiten en facturatie van de activiteiten.
 • Je zorgt ervoor dat de kennis bij de gebruikers van “Navigator” intern en in ons dealernet steeds up-to-date blijft
 • Je denkt mee in het vinden van nieuwe oplossingen en methodes

Zijn wij de perfecte match ?
 • Je beschikt bij voorkeur over een bachelor opleiding of gelijkwaardig door ervaring
 • Werkervaring in de opleidingssector is een pluspunt.
 • Goede kennis van MS Office toepassingen is sterk gewenst.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands, Frans en Engels.
 • Je bent organisatorisch sterk en hebt oog voor detail.
 • Je bent diplomatisch, beschikt over goede people skills en weet je aan te passen aan verschillende gesprekspartners. Luisteren naar interne stakeholders en het bieden van oplossingen en ondersteuning zie je als een uitdaging.

Bijna overtuigd ?
 • Je geeft mee vorm en draagt actief bij tot het functioneren van Volvo Trucks Belux
 • Je krijgt de kans te werken met verschillende diensten binnen de organisatie en snel bij te leren.
 • Als teamspeler kom je terecht in een dynamische, transparante en professionele werkcultuur waarin samenwerken écht belangrijk is en gedrevenheid en ondernemingszin sterk worden gewaardeerd.
 • Je houdt van een vlakke organisatie zonder strakke hiërarchische lijnen. Je baant je eigen pad en krijgt hiervoor de nodige autonomie en steun. Je vindt er een collegiale, informele sfeer binnen een hecht team.
 • Ontwikkelingsmogelijkheden zijn volop aanwezig.

Dit is jouw moment om te stralen !
Ben jij ervan overtuigd dat deze job voor jou de ideale opportuniteit is?
Stuur jouw CV en motivatiebrief naar:
Volvo Trucks Belux, Hans Bogaert, Human Resources, Hunderenveldlaan 10 – 1082 Brussel
of mail: hans.bogaert@volvo.com
De Volvo Group zorgt voor vooruitgang door het aanbieden van transportoplossingen. En dit in de vorm van trucks, bussen, bouwmachines, aandrijvingen voor maritieme en industriële toepassingen, financiering en diensten, die ervoor zorgen dat de uptime en productiviteit van onze klanten verhogen. De Volvo Group, die in 1927 werd opgericht, zet zich in om het toekomstige landschap van duurzame transport- en infrastructuuroplossingen vorm te geven. Er zijn talloze carrièremogelijkheden binnen de toonaangevende merken en entiteiten van de groep die een cultuur delen van vertrouwen, passie, high performance, verandering en het succes van de klant.
www.volvogroup.com/career

Het merk Volvo Trucks heeft met de jaren een wereldwijde en solide positie opgebouwd. Het is een van de bekendste en meest gerespecteerde merken ter wereld binnen de commerciële voertuigsector. Het merk wordt geassocieerd met de kernwaarden kwaliteit, veiligheid en zorg voor het milieu. Bij Volvo Trucks wordt u onderdeel van een mondiaal en divers team. We werken met passie, hebben vertrouwen in elkaar en omarmen verandering. We zorgen voor succes bij onze klanten.

We want to get to know you

Application Process

Apply

The journey begins! An email confirmation will be sent as soon as you submit your application. After this, it is still possible to update your personal profile by login in to your account. The hiring team will review your application together with the hiring manager. Shortlisted candidates will be contacted with information about the following steps.

Testimonials