Montörer och truckförare till Volvo i Köping

Är du en ansvarsfull och positiv person som letar efter nya utmaningar? Nu har du möjlighet att jobba på Volvo i Köping! Vi behöver förstärka vår montering och logistik med duktiga montörer och truckförare.

Du blir anställd av Manpower och ansökningar tas enbart emot genom att klicka här

https://www.manpower.se/sv/jobb/75ba5bc1-98dd-4fed-aef9-39f530dcea60/montrertillvolvoikping

Observera att vi inte tar emot ansökningar via Volvos sida.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Montering av våra växellådor
  • Hantering av material med hjälp av truck
Vem är du?
Vi söker dig som har gymnasieutbildning. Som montör och truckförare hos oss arbetar du i team och därför ser vi samarbetsförmåga som en viktig egenskap. Vidare är du noggrann, bra på att passa tider och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.

Som truckförare behöver du också ha truckkort A1, A2, A4, B1 och D1.

Arbetstid
Heltid. Skiftarbete; dag, kväll och natt.

För mer information om tjänsten
Denna rekrytering är ett samarbete mellan Volvo och Manpower. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Volvo.

Mer information och hur du ansöker
Varmt välkommen med din ansökan! Ansökningar tas emot genom att klicka här:

https://www.manpower.se/sv/jobb/75ba5bc1-98dd-4fed-aef9-39f530dcea60/montrertillvolvoikping

Inom Volvo värdesätter vi mångfald och jämställdhet, allt efter övertygelsen om att detta leder till utveckling.

Volvokoncernen skapar välstånd genom transportlösningar och erbjuder lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner, kraftgenerering och motorer för marina samt industriella tillämpningar, finansiering och tjänster som ökar våra kunders drifttid och produktivitet. Volvokoncernen, grundad 1927, har åtagit sig att forma det framtida landskapet för hållbara transporter och infrastrukturlösningar. Obegränsade karriärmöjligheter erbjuds inom koncernens ledande varumärken och enheter, som delar en kultur av Tillit, Passion, Prestation, Förändring och Framgångar för kunden.
www.volvogroup.com/career

Volvo Group Trucks Operations utför all produktion av koncernens motorer och växellådor och all produktion av Volvo-, Renault- och Mack-lastbilar. Organisationen ansvarar för att förse koncernens kunder med reservdelar och för att konstruera, driva och optimera logistik- och försörjningskedjan för alla varumärken, produktionsanläggningar och distributionscenter där Volvokoncernen bedriver verksamhet. Hos Volvo Group Trucks Operations blir du en del av ett sammansatt team med mycket skickliga yrkesmänniskor som arbetar med passion, litar på varandra och inte räds förändringar för att ligga steget före. Vi gör våra kunder till vinnare.

We want to get to know you

Application Process

Apply

The journey begins! An email confirmation will be sent as soon as you submit your application. After this, it is still possible to update your personal profile by login in to your account. The hiring team will review your application together with the hiring manager. Shortlisted candidates will be contacted with information about the following steps.

Testimonials

Similar jobs

Plater Production Motherwell, United Kingdom Posted: 
Welder Production Motherwell, United Kingdom Posted: 
Produktionsledare till Volvo Lastvagnar Production Umeå, Sweden Posted: