Maskinanskaffningstekniker

Vill du vara med på vår fortsatta resa mot mer hållbara transportlösningar? Vi söker nu en maskinanskaffningstekniker som tillsammans med vårt driftsäkerhetsteam vill jobba mot en störningsfri produktion och en anläggning i världsklass. Ta nästa steg i din karriär hos oss på Volvo Group!

Som anskaffningstekniker hos oss arbetar du med stort ansvar och mandat. Du deltar i projekt vid anskaffning av ny maskinutrustning och ansvarar för driftsäkerhetsdelen i projektet. Vi arberar i team där vi utnyttjar allas kompetenser för att nå bästa möjliga resultat. Den invidid vi söker för tjänsten kan ha kompetens inom el eller mekanik.

För att lyckas och trivas i rollen bör du vara:
  • Villig att göra jobbet på ett säkert sätt för dig själv och andra
  • Flexibel och ha lätt att samarbeta med olika typer av människor
  • En person som sätter kunden i fokus
  • Passionerad för teknisk tillgänglighet i vår anläggning och sträva efter att prestera ett gott resultat i alla situationer
  • Intresserad av personlig utveckling och gilla utmaningen i förändringsarbete
  • Strukturerad och kunna prioritera uppgifter trots periodvis hög arbetsbelastning.
  • Erfaren i underhållsyrket alternativt relevanta studier

Vi förespråkar en inkluderande arbetsplats med mångfald och välkomnar sökande med olika erfarenheter, bakgrund och kön.

Arbetstid, Omfattning:

Dagtid, Resor förekommer både inrikes och utrikes
Tjänsten är tillsvidare, tillträde efter överenskommelse.

Nyfiken, har du frågor? Ring/maila mig!

Owe Gustavsson, Chef EEM Driftsäkerhet Centralt
Tel: 0735 588390 Mail: owe.gustavsson.2@volvo.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi ber Er respektera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga GDPR. Vänligen använd vår karriärsida.
Volvokoncernen skapar välstånd genom transportlösningar och erbjuder lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner, kraftgenerering och motorer för marina samt industriella tillämpningar, finansiering och tjänster som ökar våra kunders drifttid och produktivitet. Volvokoncernen, grundad 1927, har åtagit sig att forma det framtida landskapet för hållbara transporter och infrastrukturlösningar. Obegränsade karriärmöjligheter erbjuds inom koncernens ledande varumärken och enheter, som delar en kultur av Tillit, Passion, Prestation, Förändring och Framgångar för kunden.
www.volvogroup.com/career

Volvo Group Trucks Operations utför all produktion av koncernens motorer och växellådor och all produktion av Volvo-, Renault- och Mack-lastbilar. Organisationen ansvarar för att förse koncernens kunder med reservdelar och för att konstruera, driva och optimera logistik- och försörjningskedjan för alla varumärken, produktionsanläggningar och distributionscenter där Volvokoncernen bedriver verksamhet. Hos Volvo Group Trucks Operations blir du en del av ett sammansatt team med mycket skickliga yrkesmänniskor som arbetar med passion, litar på varandra och inte räds förändringar för att ligga steget före. Vi gör våra kunder till vinnare.

우리는 여러분을 알고 싶습니다.

채용 절차

지원하기

볼보에서의 여정이 시작됩니다! 지원서를 제출하는 즉시 이메일 확인서가 발송됩니다. 이후에도 계정에 로그인하여 개인 프로필을 업데이트할 수 있습니다. 채용 팀에서 현업 관리자와 함께 여러분의 지원서를 검토할 것입니다. 서류전형 합격자에게 다음 단계에 대한 정보가 제공됩니다.

Testimonials

유사한 직무

Manager maintenance operationnelle 유지보수 Lyon, 프랑스 게시됨: 
Underhållselektriker 유지보수 Umeå, 스웨덴 게시됨: 
STAGE BAC+5 MAINTENANCE AUTONOME ESSAIS MOTEURS H/F 유지보수 Lyon, 프랑스 게시됨: