Volvosteget 2022-2023 - Eskilstuna

Hej du!
Är du 18–23 och nyfiken på en framtid i en spännande bransch? Då är det dig vi letar efter!

Vad är det här nu då?
Volvosteget är Volvokoncernens yrkesinriktade utbildning med lön under ett år där praktik varvas med teoriveckor. Ja, du läste rätt, man får lön. Du behöver ingen tidigare erfarenhet från industrin för att kunna söka. Det spelar heller ingen roll vilken inriktning du läst på gymnasiet. Vi behöver nämligen alla i vårt team.

Vi på Volvokoncernen behöver försäkra oss om att vi har kompetenta medarbetare som kan tillverka våra världsledande lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner och drivlinor också i framtiden och kanske är du en av dem?
På Volvo CE i Eskilstuna tillverkar vi transmissioner (växellådor) och hjulaxlar till Volvos hjullastare, ramstyrda dumprar och lastbilar. Som Volvostegare kommer du att få prova på olika verksamheter hos oss, men största vikten kommer vi att lägga på bearbetning (fräsning och svarvning) och underhåll (av bearbetningsmaskiner) och du kan även få prova på montering, härdning och målning.

Vad erbjuder vi dig?
 • 1-årig visstidsanställning med lön under hela utbildningsperioden.
 • Utbildning mellan 2022-11-07 – 2023-11-06.
 • Praktik inom produktion varvat med teori.
 • Vid avslutad utbildning får du ett certifikat som intygar din kompetens och erfarenhet av industrin.
 • Friskvårdsbidrag, det vill säga att vi betalar en viss del av din träning.
Vem är du?
 • Du är född mellan 1999-01-01 - 2004-11-07 (dvs 18-23 år).
 • Du har en avslutad gymnasieutbildning och lägst betyget Godkänt i minst 2 250 gymnasiepoäng. Du har betyg E eller högre i Matematik 1, Svenska 1/SAS 1 och Engelska 5.
 • Du är inskriven på arbetsförmedlingen. Ps. Är du inte det idag? Inga problem. Gå till: www.arbetsformedlingen.se för inskrivning. Alternativt kontakta kundtjänsten på telefon 0771-416 416.
 • Du är nyfiken och har lätt för att komma in i nya grupper, vill lära dig nya saker och tycker att det här med industriarbete verkar spännande.
Det här är vi. Dina nya kollegor:

Här vill vi inte bara ha en fabrik i världsklass, utan också medarbetare i världsklass. Därför pratar vi mycket om vår kultur, hur vi beter oss mot varandra och vikten av att ha roligt på jobbet, samarbeta och inkludera alla. Att vara en schysst arbetskamrat är en självklarhet. Något som besökare brukar bli förvånade över när de kommer till oss är hur tyst och rent det är. Vi jobbar mycket med ergonomi och säkerhet så att det ska vara en trivsam och säker arbetsmiljö för alla våra ca 1000 medarbetare.

Hur du söker:
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vänligen skapa ett konto om du inte redan har ett sedan tidigare, då vår rekryteringsprocess ibland kräver att man kompletterar eller går tillbaka till sin ansökan. För att ansöka och kunna gå vidare i rekryteringen följer du nedan korta steg:
 • Tryck på ansök längst ner i denna annons
 • Skapa ett konto eller logga in på ditt nuvarande konto
 • Bifoga ditt CV och personliga brev
 • Bifoga ditt examensbevis från gymnasiet (slutbetyget du fick när du tog studenten)
 • Bifoga intyg om inskrivning på Arbetsförmedlingen (daterat i år)
För att gå vidare till nästa steg i rekryteringsprocessen måste du skicka in en komplett ansökan med både examensbevis och intyg från Arbetsförmedlingen.

Kontaktuppgifter:
Nyfiken?
Gå in på www.volvosteget.se och läs mer om utbildningen. Har du frågor får du gärna också kontakta oss på info@volvosteget.se.

Tekniska frågor vid ev. inloggningsproblem eller uppladdning av dokument, kontakta:
Email: support.volvo.career@volvo.com (skriv på engelska).

Välkommen med din ansökan senast den 6:e september.
Volvokoncernen skapar välstånd genom transportlösningar och erbjuder lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner, kraftgenerering och motorer för marina samt industriella tillämpningar, finansiering och tjänster som ökar våra kunders drifttid och produktivitet. Volvokoncernen, grundad 1927, har åtagit sig att forma det framtida landskapet för hållbara transporter och infrastrukturlösningar. Obegränsade karriärmöjligheter erbjuds inom koncernens ledande varumärken och enheter, som delar en kultur av Tillit, Passion, Prestation, Förändring och Framgångar för kunden.
www.volvogroup.com/career

Volvo Construction Equipment är ett globalt företag som drivs av passion, nyfikenhet och av vårt mål att bygga världen vi vill leva i. Vi tror att endast genom fantasi och teamarbete kan vi utveckla en värld som är renare, smartare och mer sammanlänkad. Vår företagskultur återspeglar denna övertygelse genom den omsorg och tillit den innebär för våra kunder, medarbetare och leverantörer.Människorna är det centrala i vår verksamhet. Det är genom vårt starka nätverk av begåvade, vetgiriga och innovativa människor som vi har kunnat bana väg för en mer hållbar framtid. Den globala anläggningsindustrin är vår spelplan och våra medarbetare är vår största tillgång.

Vi kan bara fortsätta sticka ut som branschledare genom de människor som driver oss framåt. Bli en del av vårt team och hjälp oss att bygga morgondagen.

우리는 여러분을 알고 싶습니다.

채용 절차

지원하기

볼보에서의 여정이 시작됩니다! 지원서를 제출하는 즉시 이메일 확인서가 발송됩니다. 이후에도 계정에 로그인하여 개인 프로필을 업데이트할 수 있습니다. 채용 팀에서 현업 관리자와 함께 여러분의 지원서를 검토할 것입니다. 서류전형 합격자에게 다음 단계에 대한 정보가 제공됩니다.

Testimonials

유사한 직무

Lakiernik - Praca dla kobiet i mężczyzn 생산 Wrocław, 폴란드 게시됨: 
Soudeurs(euses) 생산 Ste-Claire, 캐나다 게시됨: 
Mécanicien(ne)-Véhicules Lourds 생산 Ste-Claire, 캐나다 게시됨: