Projektledare Operations

Vill du vara med och utveckla en mer hållbar framtid?

Just nu pågår ett av de största teknikskiften i vår bransch, hos oss är du med och utvecklar framtidens tekniska lösningar för att elektrifiera våra maskiner. Volvo Construction Equipment är med och leder omställningen till hållbara och miljövänliga transportlösningar med målet att bli ett fossilfritt företag 2040.

I Braås, strax utanför Växjö, är vi ett stolt gäng som utvecklar och tillverkar framtidens ramstyrda dumpermodeller.

Rollen
Som Projektledare leder du ett team som utvecklar olika delar i vår produktion. Det kan exempelvis vara att driva byggprojekt, industrialisera nya produkter, omställning av vår produktionsflöden eller maskininvesteringar. Du har ansvar för budget och tidplan och för att leda teamet mot ett gemensamt mål. Storleken på teamen du leder varierar med omfattningen på projekten. Som projektledare inom produktion får du en spännande inblick i flera delar av organisationen då du leder både större och mindre projekt kopplat till produktions strategiska utvecklingsplan. Du är även delaktig i våra utvecklingsprojekt. Här finns stora möjligheter att utveckla fabriken, organisationen, teamet och dig själv.

Teamet
Inom avdelningen Produktionsteknik blir du en del av vårt Produktionsutvecklingsteam som idag består av 9 ingenjörer som arbetar som projektledare, delprojektledare eller specialister. Vi arbetar nära varandra i ett öppet och stödjande arbetsklimat.

Möt några av våra ingenjörer i vår korta film: Build a better future with us in Braås

Vem är du?
Vi söker dig som har passion för att göra saker bättre för både människor och verksamhet. Du är en erfaren, prestigelös och kreativ projektledare som är nytänkande och uppskattar olika perspektiv. Att arbeta tvärfunktionellt är en självklarhet för dig. Du har en stark egen inre motor och vilja att inspirera din omgivning till att nå högt engagemang och ett utvecklande samarbete. Självklart brinner du  för ny teknik och vill vara med och ta fram nya spännande lösningar för framtiden.

För att lyckas i din nya roll tror vi att du har följande kunskaper och erfarenheter:
  • Relevant teknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande
  • Erfarenhet från projektledning
  • Drivande, strukturerad och resultatinriktad samt har förmågan att skapa delaktighet och engagemang genom god samarbetsförmåga
  • Goda kunskaper i svenska och engelska

Välkommen med din ansökan!

För mer information kontakta:

Karl Johan Arfvidsson, Teknikchef, +46 70 0897665.

Fackliga företrädare:
Thomas Andersson, Unionen, thomas.t.andersson@volvo.com
Dennis Andersson, Akademikerna, dennis.andersson.4@volvo.com
Jimmy Lönnetun, Ledarna, jimmy.lonnetun@volvo.com

Vi ber Er respektera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga GDPR. Vänligen använd vår karriärsida.
Volvokoncernen skapar välstånd genom transportlösningar och erbjuder lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner, kraftgenerering och motorer för marina samt industriella tillämpningar, finansiering och tjänster som ökar våra kunders drifttid och produktivitet. Volvokoncernen, grundad 1927, har åtagit sig att forma det framtida landskapet för hållbara transporter och infrastrukturlösningar. Obegränsade karriärmöjligheter erbjuds inom koncernens ledande varumärken och enheter, som delar en kultur av Tillit, Passion, Prestation, Förändring och Framgångar för kunden.
www.volvogroup.com/career

Volvo Construction Equipment är ett globalt företag som drivs av passion, nyfikenhet och av vårt mål att bygga världen vi vill leva i. Vi tror att endast genom fantasi och teamarbete kan vi utveckla en värld som är renare, smartare och mer sammanlänkad. Vår företagskultur återspeglar denna övertygelse genom den omsorg och tillit den innebär för våra kunder, medarbetare och leverantörer.Människorna är det centrala i vår verksamhet. Det är genom vårt starka nätverk av begåvade, vetgiriga och innovativa människor som vi har kunnat bana väg för en mer hållbar framtid. Den globala anläggningsindustrin är vår spelplan och våra medarbetare är vår största tillgång.

Vi kan bara fortsätta sticka ut som branschledare genom de människor som driver oss framåt. Bli en del av vårt team och hjälp oss att bygga morgondagen.

우리는 여러분을 알고 싶습니다.

채용 절차

지원하기

볼보에서의 여정이 시작됩니다! 지원서를 제출하는 즉시 이메일 확인서가 발송됩니다. 이후에도 계정에 로그인하여 개인 프로필을 업데이트할 수 있습니다. 채용 팀에서 현업 관리자와 함께 여러분의 지원서를 검토할 것입니다. 서류전형 합격자에게 다음 단계에 대한 정보가 제공됩니다.

Testimonials