Enviromental manager

Vill du arbeta och driva miljörelaterade frågor i spännande och stimulerande industriverksamhet som är på väg in i en ny era? Nu när vår ”Enviromental Manager” har vågat sig på nya utmaningar kan just du blir den som tar vid! Är du lösningsorienterad, trivs med stort ansvar och vill vara delaktig i den fortsatta utvecklingen i en av Volvos viktigaste/största fabriker? Då kommer du att trivas hos oss!

Vilka är vi?

Volvo Construction Equipment är en av världens ledande tillverkare av anläggningsmaskiner. På vår site i Eskilstuna är vi ca 2100 anställda, här finns globala samordningsfunktioner för Volvo Construction Equipment och här bedrivs även en stor del av vår utvecklingsverksamhet. Vår komponentfabrik är en av Europas största när det gäller maskinbearbetning, och här finns Volvo Construction Equipments största demoanläggning för anläggningsmaskiner med besökare från hela världen!

Vi (ditt nya team) arbetar inom områdena kvalitet, miljö, arbetsmiljö, brand, säkerhet etc . Avdelningen heter QEHS. Du blir en del av det nya teamet och den nya strukturen vars syfte är att ta nästa steg mot en spännande framtid med nya produkter, drivmedel och teknologier.

Rollen

Som ”Enviromental manager” har du en ledande roll i sitens miljöarbete. Det innebär stor variation och frihet i din vardag. Som Enviromental manager har du som huvuduppgift att tillsammans med verksamheten ta nästa steg i utveckling av vårt eget systematiska miljöarbete.
Du har en rådgivande roll och ansvarar för samordningen av verksamhetens tillstånd och villkor och kommunikationen med tillsynsmyndigheter och intressenter. Du ansvarar också för planering och uppföljning av provtagning inom områdena vatten och luft samt uppföljning med vår leverantör kring farligt anfall och rapportering till Naturvårdsverket. I tjänsten ingår också att hålla relevanta utbildningar.
Utifrån vår miljöpolicy samt Volvos åtaganden inom ramen för Paris-avtalet gör du analyser och stakar ut en tydlig väg framåt mot måluppfyllelse.

Vem är du?

Du är initiativrik och kan både se detaljerna som helheten. Du längtar till miljöer där det finns mycket att göra men där du får lov att använda hela ditt personliga och professionella register. Du blir lyssnad på eftersom du kommer fram med fakta, analys och förslag på lösningar.
Vi söker dig som vill utveckla både dig själv och andra i miljöarbetet.
Du har en vana av tvärfunktionellt arbete och samverka med människor som har annan profil än du själv. Struktur och systematisk problemlösning är en självklarhet för dig.
Du har en teknisk högskole-/universitetsutbildning inom miljöområdet och gärna erfarenhet av miljöfrågor inom industri.
Engagemang, Nytänkande och Ansvar är viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete
Du ska ha minst 5 års erfarenhet av att arbeta strategisk och operativt med miljöfrågor med mycket god kunskap om lagstiftning inom området.
Att du skriver och talar både svenska och engelska obehindrat är ett krav då du kommer ha lokala samt globala kontakter. Det är meriterande om du har erfarenhet och kunskap om standarderna ISO 14001, 9001, och 45001.
Förutom dina tidigare kunskaper och erfarenheter så lägger vi stor vikt vid din personliga lämplighet. Som person är du driven, proaktiv samt flexibel och vi ser det som en förutsättning att du har förmågan att kunna strukturera och prioritera utifrån verksamhetens strategier och behov i en vardag med stundtals högt tempo och stor spännvidd på frågorna. Du har lätt för att samarbeta och är drivande och uthållig i de utmaningar du ställs inför. Tjänsten kräver även att du kan arbeta självständigt.

Vill du veta mer kontakta gärna mig :
Ivan Radulovic
QES Director
tel. +46 73 9027121

Fackliga kontaktpersoner är:
Kicki Höller, tel. +46 16 541 44 44, Unionen
Pasi Järvelä, tel. +46 16 541 56 82, Ledarna
Patrik Sandberg, tel. +46 16 541 62 29, Akademikerna

Vi ber Er respektera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga GDPR. Vänligen använd vår karriärsida.
Volvokoncernen skapar välstånd genom transportlösningar och erbjuder lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner, kraftgenerering och motorer för marina samt industriella tillämpningar, finansiering och tjänster som ökar våra kunders drifttid och produktivitet. Volvokoncernen, grundad 1927, har åtagit sig att forma det framtida landskapet för hållbara transporter och infrastrukturlösningar. Obegränsade karriärmöjligheter erbjuds inom koncernens ledande varumärken och enheter, som delar en kultur av Tillit, Passion, Prestation, Förändring och Framgångar för kunden.
www.volvogroup.com/career

Volvo Construction Equipment är ett globalt företag som drivs av passion, nyfikenhet och av vårt mål att bygga världen vi vill leva i. Vi tror att endast genom fantasi och teamarbete kan vi utveckla en värld som är renare, smartare och mer sammanlänkad. Vår företagskultur återspeglar denna övertygelse genom den omsorg och tillit den innebär för våra kunder, medarbetare och leverantörer.Människorna är det centrala i vår verksamhet. Det är genom vårt starka nätverk av begåvade, vetgiriga och innovativa människor som vi har kunnat bana väg för en mer hållbar framtid. Den globala anläggningsindustrin är vår spelplan och våra medarbetare är vår största tillgång.

Vi kan bara fortsätta sticka ut som branschledare genom de människor som driver oss framåt. Bli en del av vårt team och hjälp oss att bygga morgondagen.

우리는 여러분을 알고 싶습니다.

채용 절차

지원하기

볼보에서의 여정이 시작됩니다! 지원서를 제출하는 즉시 이메일 확인서가 발송됩니다. 이후에도 계정에 로그인하여 개인 프로필을 업데이트할 수 있습니다. 채용 팀에서 현업 관리자와 함께 여러분의 지원서를 검토할 것입니다. 서류전형 합격자에게 다음 단계에 대한 정보가 제공됩니다.

Testimonials

유사한 직무

Inspecteur(trice) en contrôle qualité 품질 및 환경 St-François-du-Lac, 캐나다 게시됨: 
Design Responsible – Engine Hardware 테크놀로지 Eskilstuna, 스웨덴 게시됨: 
Production Quality Specialist 품질 및 환경 Charlotte, 미국 게시됨: