C++ developer, Embedded systems – Volvo Construction Equipment

Vill du vara med och utveckla en mer hållbar framtid?

Just nu pågår ett av de största teknikskiften i vår bransch, hos oss är du med och utvecklar framtidens tekniska lösningar för att elektrifiera våra maskiner och skapa smarta uppkopplade och självkörande fordon.
Volvo Construction Equipment är med och leder omställningen till hållbara och miljövänliga transportlösningar med målet att bli ett fossilfritt företag 2040.

Vi letar nu efter passionerade mjukvaruutvecklare som vill vara med och bidra till en mer hållbar framtid genom utveckling av funktionalitet till framtidens autonoma, elektrifierade och uppkopplade dumprar.

Ditt nya team
Volvo CE i Braås ligger 25min norr om Växjö. Här utvecklar och tillverkar vi Volvos världsledande dumprar. I Braås finns allt från produktplanering, utveckling, försäljning, och marknadsföring till inköp och tillverkning av kompletta maskiner. Hos oss blir du del av ett globalt team och vi erbjuder en inkluderade arbetsmiljö där du får möjlighet att växa och utvecklas samtidigt som du utvecklar världsledande produkter.

Inom Software Systems AAH är vi ca 30 mjukvaruutvecklare som ansvarar för utveckling av mjukvaran till våra maskiner. Arbetet innebär; nedbrytning av funktionskrav, framtagning av mjukvaruarkitektur, design av mjukvara och implementation av kod.
Vi arbetar i en modern utvecklingsmiljö där arkitektur och design görs i UML, programmering i C++ och vi använder oss av en CI/CD pipeline med Jenkins, Unit testing och integrations testning. GIT, Jira och Confluence är andra verktyg i vår verktygskedja. Vi jobbar i Agila team och är övertygade om att teamwork och samarbete är nyckeln till att lyckas och att ha roligt på jobbet!

Möt några av våra ingenjörer i vår korta film Build a better future with us in Braås

Vem är du?
Vi är övertygade om att rätt attityd och inställning är det absolut viktigaste i rollen hos oss. Vilja att lära sig nya saker, vara med att utveckla både våra arbetssätt, våra team och dig själv samtidigt som du utvecklar våra produkter är det vi tror kommer göra skillnad hos oss.

Vi letar efter C++ utvecklare gärna med erfarenhet av modellbaserad mjukvarudesign i tex. UML. Erfarenhet från inbyggda system är meriterande men inte nödvändigt, det viktiga är som sagt rätt attityd och intresse!
Vi söker just nu både juniora och mer seniora utvecklare.

För att lyckas i din nya roll bör du ha följande kunskaper/erfarenheter
  • Högskoleutbildning inom Datateknik, Programvaruteknik, Elektronik eller liknande
  • God kommunikationsförmåga på Engelska
  • Du är ansvarstagande och tar ägandeskap av dina och teamets leveranser
  • Du är en positiv och flexibel lagspelare

Låter det spännande? Perfekt!
Tveka inte att skicka in din ansökan och var med oss och gör skillnad på riktigt!

Har du frågor och vill veta mer om tjänsten, slå oss gärna en signal så berättar vi mer!

Mårten Jonsson, Head of SW Systems AAH, Tech development, (+46)70 089 78 41, marten.jonsson@volvo.com
Björn Hässlebro, Head of SW systems AAH, Prod development, (+46)79 060 80 65, bjorn.hasslebro@volvo.com
Tina Huldt, HR Business Partner, tina.huldt@volvo.com

Annonstiden inkluderar semesterperioden så svar på eventuella frågor kan dröja. Vi återkommer så snart vi kan.

Fackliga företrädare:
Thomas Andersson, Unionen thomas.t.andersson@volvo.com
Dennis Andersson, Akademikerna, dennis.andersson.4@volvo.com
Jimmy Lönnetun, Ledarna, jimmy.lonnetun@volvo.com

Vi ber Er respektera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga GDPR. Vänligen använd vår karriärsida.

Volvokoncernen skapar välstånd genom transportlösningar och erbjuder lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner, kraftgenerering och motorer för marina samt industriella tillämpningar, finansiering och tjänster som ökar våra kunders drifttid och produktivitet. Volvokoncernen, grundad 1927, har åtagit sig att forma det framtida landskapet för hållbara transporter och infrastrukturlösningar. Obegränsade karriärmöjligheter erbjuds inom koncernens ledande varumärken och enheter, som delar en kultur av Tillit, Passion, Prestation, Förändring och Framgångar för kunden.
www.volvogroup.com/career

Volvo Construction Equipment är ett globalt företag som drivs av passion, nyfikenhet och av vårt mål att bygga världen vi vill leva i. Vi tror att endast genom fantasi och teamarbete kan vi utveckla en värld som är renare, smartare och mer sammanlänkad. Vår företagskultur återspeglar denna övertygelse genom den omsorg och tillit den innebär för våra kunder, medarbetare och leverantörer.Människorna är det centrala i vår verksamhet. Det är genom vårt starka nätverk av begåvade, vetgiriga och innovativa människor som vi har kunnat bana väg för en mer hållbar framtid. Den globala anläggningsindustrin är vår spelplan och våra medarbetare är vår största tillgång.

Vi kan bara fortsätta sticka ut som branschledare genom de människor som driver oss framåt. Bli en del av vårt team och hjälp oss att bygga morgondagen.

우리는 여러분을 알고 싶습니다.

채용 절차

지원하기

볼보에서의 여정이 시작됩니다! 지원서를 제출하는 즉시 이메일 확인서가 발송됩니다. 이후에도 계정에 로그인하여 개인 프로필을 업데이트할 수 있습니다. 채용 팀에서 현업 관리자와 함께 여러분의 지원서를 검토할 것입니다. 서류전형 합격자에게 다음 단계에 대한 정보가 제공됩니다.

Testimonials