Produktionsledare till Volvo Lastvagnar Tuve

På Volvo Lastvagnar värderar vi kvalitet, säkerhet och hållbarhet. Vill du vara med på vår resa framåt? Nu söker vi dig som vill arbeta som vår framtida ledare och som alltid vill förbättra din organsiation, ditt team och dig själv. Du som har passion och entusiasm i allt du tar dig an, som har en tydlig vision om framtiden och alltid sätter kunden i fokus. Är​​​​​​​ detta du? Då ser vi fram emot att träffa dig!

Som ledare inom Volvo Lastvagnar får du chansen att vara en del av ett framåtsträvande företag med engagerade medarbetare. Här blir du en del av en organisation i världsklass och tillsammans utvecklar vi varandra. I rollen som ledare hos oss arbetsleder du ca 35 anställda, antingen kvälls- eller dagtid. Du ansvarar för processen inom ditt område och genom att coacha dina medarbetare når ni gemensamt uppsatta mål. Vidare är du en viktig pusselbit i en ledningsgrupp. Dina arbetstider är antingen ca 06.30-16.00 eller ca 14-01 med  placering i Tuvefabriken i Göteborg – mitt i navet av svensk industri.
  
Personlig profil och kvalifikationer
För att vi ska bli en bra match ser vi att du har viljan att bidra till en bättre miljö och ökat välstånd i världen. Vi bygger världens bästa lastbil och vill vara det självklara valet för såväl anställda som våra kunder. Du behöver ha förmågan att vara strategisk i en operativ miljö och du har drivet att genomföra och slutföra det du startar. Vår verksamhet förändras dagligen, därför behöver du vara intresserad av förändring och vilja testa dig fram och vara kreativ. Sist men inte minst vill vi att du har modet att säga vad du tycker, att du drivs av att inspirera människor och gillar att ha kul på jobbet.  

Du som söker har:
• Relevant utbildning på högskolenivå eller motsvarande kunskaper inom produktion-, logistik- eller kvalitetsledning.
• Bevisad kapacitet att organisera och prioritera, så att du får tid att leda på riktigt
• Kunskap om LEAN-filosofin, problemlösning, standardiserat arbetssätt och ständiga förbättringar – erfarenhet från industrin är fördelaktigt
• God kommunikationsförmåga på svenska och engelska
• Datorvana när det gäller Officepaketet (Powerpoint, Excel, Teams/, Sharepoint etc)
• Bakgrund ifrån produktionsmiljö - meriterande

Inom Volvokoncernen känner vi en stark passion för mångfald och inkludering – Välkommen med din ansökan!

Låter det intressant?
Skicka in din ansökan senast den 2022-08-31. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor; kontakta HRBP; Josefine.Regner@volvo.com
Volvokoncernen skapar välstånd genom transportlösningar och erbjuder lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner, kraftgenerering och motorer för marina samt industriella tillämpningar, finansiering och tjänster som ökar våra kunders drifttid och produktivitet. Volvokoncernen, grundad 1927, har åtagit sig att forma det framtida landskapet för hållbara transporter och infrastrukturlösningar. Obegränsade karriärmöjligheter erbjuds inom koncernens ledande varumärken och enheter, som delar en kultur av Tillit, Passion, Prestation, Förändring och Framgångar för kunden.
www.volvogroup.com/career

Volvo Group Trucks Operations utför all produktion av koncernens motorer och växellådor och all produktion av Volvo-, Renault- och Mack-lastbilar. Organisationen ansvarar för att förse koncernens kunder med reservdelar och för att konstruera, driva och optimera logistik- och försörjningskedjan för alla varumärken, produktionsanläggningar och distributionscenter där Volvokoncernen bedriver verksamhet. Hos Volvo Group Trucks Operations blir du en del av ett sammansatt team med mycket skickliga yrkesmänniskor som arbetar med passion, litar på varandra och inte räds förändringar för att ligga steget före. Vi gör våra kunder till vinnare.

우리는 여러분을 알고 싶습니다.

채용 절차

지원하기

볼보에서의 여정이 시작됩니다! 지원서를 제출하는 즉시 이메일 확인서가 발송됩니다. 이후에도 계정에 로그인하여 개인 프로필을 업데이트할 수 있습니다. 채용 팀에서 현업 관리자와 함께 여러분의 지원서를 검토할 것입니다. 서류전형 합격자에게 다음 단계에 대한 정보가 제공됩니다.

Testimonials

유사한 직무

Operations Graduate Program – E-Mobility Engineer (Man Engineering) 생산 Skövde, 스웨덴 게시됨: 
Simulation and Analysis Engineer (Computational Fluid Dynamics) 테크놀로지 Göteborg, 스웨덴 게시됨: 
Predictive Energy Management: Epic Owner 테크놀로지 Göteborg, 스웨덴 게시됨: