Produktionstekniker för el, mjukvara och Dyno, Volvo Lastvagnar Tuve

Är du personen vi söker med ett brinnande intresse för el och mjukvara med inriktning mot funktionstestning, diagnostik och förberedande arbete inför nya produktintroduktioner. Det händer otroligt mycket med våra produkter och processer just nu och i framtiden, vilket gör att vi behöver bemanna upp och utöka vårat team med fler medarbetare. Du kommer att ha hela fabriken i Tuve som arbetsplats och många trevliga kollegor omkring dig.

Jobbet kräver god kommunikationsförmåga för att etablera relationer dels med mottagare inom Tuve-fabriken men också med kollegor i övriga Europa-fabriker.

Det huvudsakliga ansvaret ligger i att förbereda produktion inför produkt- och processförändringar där krav på funktionstestning, diagnostik utav el och nedladdning utav mjukvara finns. Vi ansvarar även för att ta fram instruktioner samt för verktyg och utrustning finns på plats d.v.s. att skapa de förutsättningar produktion behöver för att säkerställa att jobbet blir utfört. Du skapar nätverk med andra organisationer som central teknisk beredning, konstruktion, kvalitet men även med tekniker från våra andra fabriker. Du trivs med att ha flera olika uppgifter på gång samtidigt och medverkar i projekt.

Idag har vi en mix av mångfald inom teknik vilket vi vill fortsätta att jobba med och bibehålla.

Vad söker vi?
Vi söker en teamplayer som har ett starkt intresse för att jobba med produktionsutveckling kopplat till funktionstestning, diagnostik utav el och mjukvara. Du är driftig, kan jobba självständigt, ta egna initiativ likväl som du kan jobba tillsammans tvärfunktionellt med andra tekniker ihop med produktion, logistik, kvalitet eller underhåll. Du gillar att lösa problem och kan analysera utfall utifrån data för att nå rotorsak. Du drivs utav att ständigt utveckla din omgivning inkluderat dig själv. Du värnar om att leverera på ett sådant sätt att våra mottagare blir nöjda.

Vi hoppas att du har följande kompetenser:
  • Behärskar Microsoft Office program ( Excel, Power Point osv.)
  • Volvo-system såsom KOLA, EBD, Jira är meriterande
  • Produkterfarenhet kopplat till el och mjukvara är meriterande. TEA2+, PROSIT+, Electrical Testing Tool samt DYNO.
  • Talar och skriver flytande svenska och engelska
  • Arbetserfarenhet inom produktionsteknik 5-10 år är meriterande
  • Problemlösning och struktur

Vi erbjuder dig:
  • Trevliga och erfarna kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap och en närhet till produktionsmiljö där det händer saker hela tiden
  • Vi har ett öppet klimat o fokuserar på lärande och tvärfunktionell problemlösning

Vi kommer löpande titta på ansökningarna så tveka inte att skicka till oss så fort du känner dig redo. Dock senast 26 augusti.

För mer info eller frågor, kontakta:
Petra Dahlberg, Manager Method and Process Development, +46 7390 27708
petra.dahlberg@volvo.com

Vi ber Er respektera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga GDPR. Vänligen använd vår karriärsida.
Volvokoncernen skapar välstånd genom transportlösningar och erbjuder lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner, kraftgenerering och motorer för marina samt industriella tillämpningar, finansiering och tjänster som ökar våra kunders drifttid och produktivitet. Volvokoncernen, grundad 1927, har åtagit sig att forma det framtida landskapet för hållbara transporter och infrastrukturlösningar. Obegränsade karriärmöjligheter erbjuds inom koncernens ledande varumärken och enheter, som delar en kultur av Tillit, Passion, Prestation, Förändring och Framgångar för kunden.
www.volvogroup.com/career

Volvo Group Trucks Operations utför all produktion av koncernens motorer och växellådor och all produktion av Volvo-, Renault- och Mack-lastbilar. Organisationen ansvarar för att förse koncernens kunder med reservdelar och för att konstruera, driva och optimera logistik- och försörjningskedjan för alla varumärken, produktionsanläggningar och distributionscenter där Volvokoncernen bedriver verksamhet. Hos Volvo Group Trucks Operations blir du en del av ett sammansatt team med mycket skickliga yrkesmänniskor som arbetar med passion, litar på varandra och inte räds förändringar för att ligga steget före. Vi gör våra kunder till vinnare.

우리는 여러분을 알고 싶습니다.

채용 절차

지원하기

볼보에서의 여정이 시작됩니다! 지원서를 제출하는 즉시 이메일 확인서가 발송됩니다. 이후에도 계정에 로그인하여 개인 프로필을 업데이트할 수 있습니다. 채용 팀에서 현업 관리자와 함께 여러분의 지원서를 검토할 것입니다. 서류전형 합격자에게 다음 단계에 대한 정보가 제공됩니다.

Testimonials