Senior Rekryteringsspecialist

I 7 generationer har vi funnits här och för att vi ska finnas kvar i ytterligare 7 generationer har vi tagit fram en vision med fyra målsättningar. Vår verksamhet ska vara 100% säker, 100% cirkulär leverera 100% förmåga och ha 100% delaktighet, och tillsammans bygger vi Volvo GTO i Skövde för framtida generationer.

Volvos organisation i Skövde står inför de största utmaningarna vi haft under alla år vi funnits här. Det gör att vi nu väljer att ändra på vårt arbetssätt med att kompetensförsörja vår site. De kommande åren behöver vi nya kompetenser samtidigt som vi ska leverera världens bästa motorer till Volvo Groups produktlösningar. För att lyckas med detta är rätt medarbetare på rätt plats en kritisk framgångsfaktor. Genom att startar upp ett lokalt rekryteringsteam växlar vi upp vår förmåga att göra den här resan och samtidigt avlasta våra ledare i rekrytering, omställning och förflyttningsarbete så att de kan fokusera på att utveckla vår verksamhet och våra medarbetare.

Är du den som vill axla uppdraget att tillsammans med oss bygga upp den nya rekryteringsorganisationens processer, arbeta med rekrytering och bygga vidare på vårt starka arbetsgivarvarumärke?

Du kommer att arbeta med ett gäng kollegor inom HR som har blandade roller; HR-Business Partners, Competence manager, Competence coordinators och training instructors. Tillsammans har vi en mycket bred kompetens, erfarenhet från såväl fabriken i Skövde som andra privata och offentliga organisationer och vi har väldigt roligt tillsammans!

Vi tror att du som söker den här rollen tidigare har arbetat länge med rekrytering, speciellt med:
  • kompetensbaserad rekrytering
  • arbetspsykologiska tester
  • sourcing/search, inte minst genom sociala medier så som LinkedIn
Som person tror vi att du har en mycket god förmåga att uppfatta och förstå organisationen och dess behov samt att omsätta dem till kommunikation till kandidaterna. Du har en mycket god förmåga att skapa goda och förtroendefulla relationer till de du arbetar tillsammans med och för. Din pragmatiska och smidiga sida präglar problemlösning och hantering av dina ärenden samtidigt som du tar initiativ och utvecklar verksamheten hela tiden.

Vi tror också att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska samt en hög kulturell medvetenhet.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi beräknar att komma i gång med rekryteringsarbetet under vecka 34. Hör gärna av dig till oss, om du har några frågor, när vi är åter från semestern under veckorna vecka 33.

Du kan höra av dig till:
Lena Nystedt Director HR 073-558 84 93
Andrea Ekström HR Business Partner Bearbetning 072-862 35 12
Emelie Kronberg HR Business Partner Montering 072-862 39 42
Olle Bergman HR Business Partner Logistik 079-062 42 20

Vi ber Er respektera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga GDPR. Vänligen använd vår karriärsida.
Volvokoncernen skapar välstånd genom transportlösningar och erbjuder lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner, kraftgenerering och motorer för marina samt industriella tillämpningar, finansiering och tjänster som ökar våra kunders drifttid och produktivitet. Volvokoncernen, grundad 1927, har åtagit sig att forma det framtida landskapet för hållbara transporter och infrastrukturlösningar. Obegränsade karriärmöjligheter erbjuds inom koncernens ledande varumärken och enheter, som delar en kultur av Tillit, Passion, Prestation, Förändring och Framgångar för kunden.
www.volvogroup.com/career

Volvo Group Trucks Operations utför all produktion av koncernens motorer och växellådor och all produktion av Volvo-, Renault- och Mack-lastbilar. Organisationen ansvarar för att förse koncernens kunder med reservdelar och för att konstruera, driva och optimera logistik- och försörjningskedjan för alla varumärken, produktionsanläggningar och distributionscenter där Volvokoncernen bedriver verksamhet. Hos Volvo Group Trucks Operations blir du en del av ett sammansatt team med mycket skickliga yrkesmänniskor som arbetar med passion, litar på varandra och inte räds förändringar för att ligga steget före. Vi gör våra kunder till vinnare.

우리는 여러분을 알고 싶습니다.

채용 절차

지원하기

볼보에서의 여정이 시작됩니다! 지원서를 제출하는 즉시 이메일 확인서가 발송됩니다. 이후에도 계정에 로그인하여 개인 프로필을 업데이트할 수 있습니다. 채용 팀에서 현업 관리자와 함께 여러분의 지원서를 검토할 것입니다. 서류전형 합격자에게 다음 단계에 대한 정보가 제공됩니다.

Testimonials

유사한 직무

HR Administration Specialist with Swedish 인사 Wrocław, 폴란드 게시됨: 
HR Business Partner (m/w/d) 인사 Ismaning, 독일 게시됨: 
HR Specialist 인사 Shanghai, 중국 게시됨: