Elmekaniker till elverkstad, Volvo

Vi söker en Elmekaniker till Group Trucks Technology's elverkstad som jobbar med utveckling av våra lastbilars elsystem.

Som Elmekaniker i vår Elutvecklings/Prototypverkstads team kommer du att arbeta i ett team med ca 10 medarbetare. Du kommer att arbeta med prototypbyggnationer, ombyggnationer, felsökning, preparering/montering inför provning. I huvudsak jobbar vi med vagnarna i Volvos tunga segment, både vagnar för intern provning och fältprovvagnar. Hos oss jobbar du med framtiden, ett spännande arbete som alltid kräver fokus på kvalité och säkerhet. Då vi ständigt jobbar med utveckling och förbättringar kommer du att utvecklas hos oss!

Dina kvalifikationer?

Du har tagit examen inom fordonsteknik. Att jobba både i team och individuellt tycker du är stimulerande, du gillar att jobba med andra människor och har erfarenhet av arbete med tunga fordon. Du har en analytisk ådra som gör att du kan analysera ett jobb innan du börjar så att du vet att du har rätt förutsättningar för att genomföra det enligt önskemål.

Att läsa ritningar och elscheman är inga problem för dig för och att kommunicera på svenska och engelska både muntligt och skriftligt fungerar bra. Du har heller inga problem att hantera en dator då väldigt mycket kommunikation sker elektroniskt.

Du har en klurig men också en strukturerad sida vilket blir väldigt användbart när du jobbar med felsökning och problemlösning. Varierande arbetsuppgifter är viktigt för dig, du ser flexibilitet och stimulerande arbetsuppgifter som ett måste för att du ska trivas. Du vill känna att du gör skillnad på jobbet.

Då vi utvecklar framtidens komersiella transporter ser vi hemskt gärna att du även har erfarenhet av Hybrid och Fullelektriska fordon.
Att ha B-körkort är ett krav, har du C-körkort är det ett stort plus!

Välkommen in med din ansökan och bli en del av vår framgång.

För mer information vänligen kontakta; Joakim Corneliusson, +46 76 5531035

Vi ber Er respektera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga GDPR. Vänligen använd vår karriärsida.
Volvokoncernen skapar välstånd genom transportlösningar och erbjuder lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner, kraftgenerering och motorer för marina samt industriella tillämpningar, finansiering och tjänster som ökar våra kunders drifttid och produktivitet. Volvokoncernen, grundad 1927, har åtagit sig att forma det framtida landskapet för hållbara transporter och infrastrukturlösningar. Obegränsade karriärmöjligheter erbjuds inom koncernens ledande varumärken och enheter, som delar en kultur av Tillit, Passion, Prestation, Förändring och Framgångar för kunden.
www.volvogroup.com/career

Volvo Group Trucks Technology förser Volvo Group Trucks och affärsområdena med den senaste forskningen, ledande ingenjörskonst, produktplanering och inköpstjänster samt eftermarknadsstöd för produkter. Hos Volvo Group Trucks Technology blir du en del av ett globalt, sammansatt team med mycket skickliga yrkesmänniskor som arbetar med passion, litar på varandra och inte räds förändringar för att ligga steget före. Vi gör våra kunder till vinnare.

우리는 여러분을 알고 싶습니다.

채용 절차

지원하기

볼보에서의 여정이 시작됩니다! 지원서를 제출하는 즉시 이메일 확인서가 발송됩니다. 이후에도 계정에 로그인하여 개인 프로필을 업데이트할 수 있습니다. 채용 팀에서 현업 관리자와 함께 여러분의 지원서를 검토할 것입니다. 서류전형 합격자에게 다음 단계에 대한 정보가 제공됩니다.

Testimonials

유사한 직무

Product Safety and Compliance Engineer at Volvo Energy 테크놀로지 Göteborg, 스웨덴 게시됨: 
Quality Manager to Electromobility at Volvo Group 테크놀로지 Göteborg, 스웨덴 게시됨: 
Design Director Volvo Construction Equipment 테크놀로지 Göteborg, 스웨덴 게시됨: